foto

Kathleen York

  • nar. 11.5.1975 (42 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slídil
2010 Footsteps
2008 Ball Don't Lie
Front of the Class (TV film)
2006 A House Divided (TV film)
Osudná známost (TV film)
2005 Soccer Moms (TV film)
1999 Den s velkým D
1998 Icebergs: The Secret Life of a Refrigerator (TV film)
1997 Mrtví muži netančí
Polární záře (TV film)
To Dance with Olivia (TV film)
1996 Cries of Silence
Nightjohn (TV film)
V očistci (TV film)
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1993 Gregory K (TV film)
Ideální milenka
Love, Lies & Lullabies (TV film)
1991 Divoká srdce nelze zlomit
1990 Flashback
Miluji tě k smrti
1989 Proč Italové nepoužívají gril?
Strach
Tales from the Crypt
1988 Aaron's Way: The Harvest (TV film)
Astronomy
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Vítězové berou vše
1986 Thompson's Last Run (TV film)
1985 Chase (TV film)
Not My Kid (TV film)
This Child Is Mine (TV film)
1984 Protokol

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
The Common Good (S02E05)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Reports of My Death (S03E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední akční hrdina (S07E09)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál) - a.z.
Vidět a nevidět (S04E12) - a.z.
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechny ty maličkosti, co děláte spolu (S03E15)
Už si vzpomínám (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Akta Ex (S05E03)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Miláčku, musím se ti přiznat… (S03E06)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Massage (S02E10)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)

TV pořady

2006 78. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace