Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (20)

Falcon a Winter Soldier

Falcon a Winter Soldier (2021) (seriál)

Po událostech z Avengers: Endgame se bývalí hrdinové Sam Wilson, známý také jako Falcon (Anthony Mackie), a Bucky Barnes, bývalý Winter Soldier (Sebastian Stan) snaží žít nové životy bez svého nejlepšího přítele Steva Rogerse, bývalého Kapitána Ameriky (Chris Evans), a také ctít jeho odkaz svými vlastními způsoby, ale když přijde nová teroristická hrozba v podobě skupiny zvané „Flag-Smashers“, Sam a Bucky musí spojit síly a dát stranou svoje vzájemné neshody, aby Flag-Smashers zastavili a uctili památku Kapitána Ameriky.

Star Wars: Síla se probouzí

Star Wars: Síla se probouzí (2015)

Mnohé se změnilo po událostech z šesté epizody jedné z nejpopulárnějších filmových ság a po deseti letech, kdy vyšla na svět konečná část počátku této ságy (Pomsta Sithů), přichází první část nové trilogie populárních Star Wars (Hvězdných válek), kde po boku starých známých hrdinů, Jediho Lukea Skywalkera, neohroženého psance Hana Sola anebo vznešené princezny Leiy přichází na scénu i nové postavy, které se po jejich boku snaží opět zachránit galaxii před pádem do spárů temných sil.

Třicet let po zničení druhé Hvězdy smrti a pádu dvou nebezpečných mistrů Temné strany Síly občanská válka mezi Galaktickým Impériem, z jehož popela dnes vzešel První řád a Povstalci, kteří zesílili a vznikl Odboj, nabývá nových smrtonosných rozměrů, jelikož v čele armády Prvního řádu stojí Kylo Ren, děsivý mistr Temné strany Síly, který se nezastaví před nikým a ničím, aby rozdrtil Odboj a zajistil vládu železné ruky Prvního řádu. Jen s pramalou šancí na záchranu Odboje a celé galaxie se rozhodnou spojit síly Poe Dameron, jeden z nejlepších pilotů Odboje, Finn, voják Prvního řádu, který dezertoval znechucený hrůzami, které musel ve jménu svých pánů napáchat a Rey, chudá tulačka z pouště, která v sobě nevědomky skrývá nevídaný dar a talent, aby našli jedinou osobu, která může zabránit tomu, aby síly zla opět získaly absolutní nadvládu: posledního Jediho Lukea Skywalkera, který po bitvě na Endoru a pádu sithského lorda Dartha Vadera zmizel. Spolu s Hanem a jeho věrným společníkem Wookiem Chewbaccou, se vydávají napříč galaxií hledat legendárního hrdinu, úkol ale nebude vůbec snadný, protože Kylo Ren s Prvním řádem jim je neúnavně v patách, a pokud se tohoto netvora děsí i Luke, Han a Leia, existuje šance, že světlo opět zvítězí nad temnotou?

Ant-Man

Ant-Man (2015)

Bývalý profesionální zloděj Scott Lang, čerstvě propuštěn z vězení, se snaží urovnat si vztah s bývalou manželkou Maggie a svou dcerou Cassie a sekat dobrotu. Těžko si ale někdo s takovou minulostí jako Scott sežene poctivou práci, takže návrat ke starým kořenům je pro Scotta příliš velké pokušení. Scottův kamarád, také zloděj, mu nabídne příliš lákavý kšeft, než aby jej odmítl - vykrást trezor starého vynálezce, doktora Hanka Pyma. Scotta překvapí, když v trezoru najde jen zvláštní oblek a helmu, ale ještě větší překvapení ho čeká, když odhalí jeho skutečnou moc - oblek zmenšuje jeho nosiče podle libosti a dává mu nadlidskou sílu. Zprvu je šokován tím, čeho je oblek schopný a pokusí se ho vrátit tam, kam patří, jenže ho opět chytne policie a zdá se, že ho čeká návrat do vězení. Scotta čeká ještě další vlna překvapení, když za ním do vězení přijde doktor Pym a vyzradí mu šokující tajemství - doktor sám vyslal ven tip na svůj vlastní dům, aby vyzkoušel Scotta. Doktor Pym kdysi používal oblek jako neohrožený hrdina Ant-Man, ale vzdal se té role, když ztratil svoji ženu. Nyní nabídne Scottovi šanci na vykoupení a ten se ji bez váhání chopí. Scott se tak dostává pryč z vězení a pod dohledem jak doktora Pyma, tak i jeho dcery Hope se učí ovládat moc obleku a nové schopnosti, protože ho čeká nejtěžší loupež vůbec - musí se vloupat do Pymovy vlastní firmy, kterou mu ukradl jeho bývalý svěřenec Darren Cross a ukrást technologii Ant-Mana dřív, než ji Cross prodá do nesprávných rukou. Pokud Scott udělá vše správně, nejenže možná zachrání svět, ale konečně se stane hrdinou, za kterého ho Cassie má a vyslouží si její obdiv i ztracený respekt své rodiny.

Kingsman: Tajná služba

Kingsman: Tajná služba (2014)

Gary "Eggsy" Unwin nepatří mezi ty nejšťastnější chlapce. Je sice inteligentní a velmi schopný, ale jeho cesta nevede zrovna do nejlepších míst. Velmi brzo opustil armádu, bydlí teď s nesamostatnou matkou, jejím násilnickým partnerem a malou sestrou v zaprášeném bytě a volný čas tráví se svými kamarády. Jednoho dne ukradne svému otčímovi auto, jenže policie ho rychle chytí a zdá se, že má jen dvě možnosti: udat své kamarády nebo čelit kriminálu. Jenže zatímco je sám ve výslechové místnosti, vzpomene si na medaili, kterou mu dal jako malému klukovi Harry Hart, přítel jeho otce, který umřel ve službách vlasti, a zavolá na číslo na medaili. Díky Harrymu je obvinění zbaven, propuštěn na svobodu a Harry si Eggsyho vezme pod svá křídla.
Před Eggsym se najednou otevírá svět, o kterém jenom snil. Jeho otec byl členem tajné špionážní organizace Kingsman, po jeho smrti slíbil Harry, že na Eggsyho dohlédne. Nyní jej čeká tvrdý výcvik na špióna, jeho armádní trénink konečně nalezne uplatnění, objeví v sobě doposud nepoznaný talent a stane se jedním z nejlepších kadetů.
Mise, která ho čeká, ale nebude procházka růžovým sadem, musí totiž zastavit šíleného podnikatele a bojovníka za ekologii před zabitím miliardy nevinných lidí. Naštěstí má Eggsy pořád po boku Harryho a další kadetku Roxy, která není o nic méně nadaná než Eggsy.

Agent Carter

Agent Carter (2015) (seriál)

Poté, co láska agentky tajné americké služby SSR Peggy Carterové, Steve Rogers, známý jako válečný hrdina Kapitán Amerika, zmizel na konci 2. světové akce a byl prohlášen za mrtvého, se Peggy snažila dát dohromady, jenže namísto jejích oblíbených akcí v terénu, kde by bojovala s padouchy, byla přeložena do kancelářského oddělení.
Ale život ji nečekaně pošle zpět do více akčnějšího a dobrodružnějšího světa špiónů, když jejího starého přítele a jednoho z mentorů Kapitána Ameriky, podnikatele a vynálezce Howarda Starka, obviní z velezrady a prodeje zbraní nepřátelům. Obrátí se právě na Peggy, aby mu pomohla očistit jeho jméno a našla jeho vynálezy, které mu ukradli, dřív, než se dostanou do nesprávných rukou.
S Howardem na útěku musí Peggy tajně vybalancovat svůj pracovní život a tajný špionážní život. Kdyby ji přistihli její zaměstnavatelé, byla by také obviněna z velezrady. S pomocí Starkova věrného komorníka Edwina Jarvise tedy Peggy radostně skáče zpět do akce, kde může naplno využít své schopnosti. Ale Howard Stark možná není zas tak nevinný, jak by se na pohled zdálo, nebo snad ano?

Méďa 2

Méďa 2 (2015)

Mark Wahlberg se vrací v roli mládeneckého čtyřicátníka Johna Benneta a Seth MacFarlane opět propůjčuje hlas Johnovu nejlepšímu příteli, oživlému, mluvícímu, sprostému, prostořekému, nevychovanému, plyšovému medvídkovi Tedovi.
Ted se oženil se svou přítelkyní Tami-Lynn (Jessica Barth) a spolu se rozhodnou starat se o dítě. Jelikož se o něj samozřejmě nemůžou pokusit, rozhodnou se pro alternativní řešení - adoptovat ho. Má to ale jeden háček - Ted musí dokázat, že je právem uznaný živoucí člověk. Proto se s pomocí Johna a krásné právničky Samanthy Leslie Jackson (Amanda Seyfried) rozhodne hájit se u soudu, čímž rozpoutá jeden z nejdivočejších soudních procesů v dějinách. John by se měl modlit, aby Ted neskončil díky svojí dětinské a nezodpovědné povaze spíš ve vězení než jako rodič, ale je už John sám o sobě dost zodpovědný, aby dohlédl na svého nejlepšího kamaráda v jeho vlastním zájmu?

Rychle a zběsile 7

Rychle a zběsile 7 (2015)

Poté, co se do životů Dominica Toretta (Vin Diesel) a Briana O'Connera (Paul Walker) vrátila jejich ztracená kamarádka Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) a jejich jména byla očištěna, si mysleli, že můžou život plný divokých honiček konečně hodit za hlavu a v klidu si užívat normální život.
Ale když se Dominic dozví z výhružného telefonátu Iana Shawa (Jason Statham) - staršího a ještě zkaženějšího bratra Owena Shawa (Luke Evans), kterého Dominic nechal napospas smrti v minulém díle, že autonehoda jeho kamaráda Hana (Sung Kang) v Tokiu (z Tokijské jízdy) nebyla tak úplně nehoda, ale vražda a že i zbytek jeho "rodiny" je na řadě, je donucen se svojí partou a s vládním agentem Lukem Hobbsem (Dwayne Johnson) vyrazit na další divoké dobrodružství a najít muže zodpovědného za jeho smrt dřív, než si on najde je. Jenže nepřítel, proti kterému nyní stojí, je z mnohem tvrdšího těsta než ten poslední, takže je možná čeká ta největší výzva vůbec.

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron (2015)

Jelikož je mezinárodní agentura zabývající se ochranou světa S.H.I.E.L.D. v rozpadu, potřebuje superhrdinský tým Avengers výpomoc při zachraňování nevinných životů. Multimiliardářský vynálezce Tony Stark (Iron Man) se tedy rozhodne vymyslet efektivnější způsob ochrany lidstva vytvořením nových strojů, mezi něž patří i neustále se vyvíjející umělá inteligence Ultron.
Věci ale naberou nečekaný obrat, když Ultron dojde k závěru, že hlavní hrozba je lidstvo samotné, a spolu s dalšími výtvory Iron Mana se rozhodne jej vyhladit. Avengers jsou opět nuceni zachránit svět před ničivou katastrofou a tentokrát musejí spojit síly s tajemnými dvojčaty se zázračnými schopnostmi - superrychlým Quicksilverem a mystickou Scarlet Witch.

Gotham

Gotham (2014) (seriál)

Předtím než se stal hrdinou, byl Bruce Wayne malým osiřelým chlapcem z bohaté rodiny. Předtím než se stal komisařem, byl James Gordon mladým začínajícím idealistickým detektivem. Poznejte příběh počátku vztahu mezi legendárním Temným rytířem a jeho dobrým přítelem - jedním z nejlepších detektivů v Gothamu.
James Gordon, čerstvě zpět z vojny, nastupuje do Gothamské policie do oddělení vražd. Společně s Harveym Bullockem je pověřen řešením vraždy dvou významných osob města Gotham: Thomase a Marthy Wayneových. Během svého vyšetřování se seznámí s jejich malým synem Brucem, nyní v péči věrného sluhy Alfréda Pennywortha a slíbí mu, že najde vraha jeho rodičů. Na své pouti za prosazováním spravedlnosti Gordon pozná tváří v tvář prohnilé podsvětí Gothamu a seznámí se i s budoucími padouchy z Gotham City: například se sadistickým mafiánem Oswaldem Cobblepotem (Tučňákem) a osiřelou malou pouliční zlodějkou Selinou Kyleovou (Catwoman - Kočičí ženou). Aniž by to detektiv Gordon tušil, dřív nebo později bude nucen vytvořit si pouto přátelství s Brucem, aby mohl čelit zlu, které požírá město Gotham. A právě tento vztah a Gordonovy ideály budou postupně měnit Bruce v legendárního Temného rytíře.

Flash

Flash (2014) (seriál)

Jako malý chlapec se Barry Allen (Grant Gustin) stal svědkem záhadné vraždy jeho matky, z které byl nespravedlivě obviněn jeho otec. Barryho se poté ujali detektiv Joe West a jeho dcera Iris, která je jeho nejlepší kamarádkou. Barry se vypracuje ve forenzního analytika policie Central City. Je odhodlaný vyřešit nevysvětlitelné, nemožné, záhadné případy, motivován smrtí své matky a hledáním jejího skutečného vraha, který vlastní záhadné schopnosti. Stane se však obětí nehody ve S.T.A.R. Labs, když dojde k selhání urychlovače částic a během exploze je Barry zasažen bleskem, kvůli kterému upadne na 9 měsíců do kómatu. Když se probere, objeví svou novou schopnost - pohybovat se neuvěřitelnou rychlostí.
Bohužel se ale v Central City po explozi objeví víc lidí s nadlidskými schopnostmi a ne všichni je používají k dobrým účelům. Barry je tedy inspirován svými přáteli z práce a také maskovaným hrdinou Oliverem Queenem - Arrowem (Stephen Amell), kterému jednou zachránil život, když řešil případ ve Starling City, aby si nasadil kostým a stal se bdělým strážcem a hrdinou Central City - FlashemNejrychlejším člověkem, který kdy žil.

Amazing Spider-Man 2

Amazing Spider-Man 2 (2014)

Peter Parker, známý také jako hrdina Spider-Man se vrací do New Yorku, a s ním přicházejí nová dobrodružství, a také bohužel i noví nepřátelé. Zatímco jako pubertální student řeší běžné mládežnické záležitosti spolu se svou přítelkyní Gwen Stacyovou, tak jako hrdinský pavouk také chrání svoje město před zločinem, a také se pořád snaží vyřešit záhadu ohledně zmizení svých rodičů.
Bohužel se ale Spider-Man, aniž by to ještě tušil, musí připravit na nadcházející hrozbu a možná také i největší bitvu, která ho bude čekat. Spolu s návratem jeho nejlepšího přítele z dětství Harrym Osbornem přichází na scénu i nebezpečné trio smrtonosných padouchů: Electro, Green Goblin a Rhino. Vše se značně zkomplikuje, když Spider-Man zjistí, že nové nepřátele a smrt jeho rodičů spojuje jedna věc: OsCorp.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Dva roky po událostech z filmu Avengers staronový hrdina Steve Rogers (Kapitán Amerika) pracuje ve Washingtonu, D.C. jako agent S.H.I.E.L.D.u spolu se svou kolegyní z týmu Avengers Natašou Romanovovou (Černou vdovou). Brzy ale dorazí nová teroristická hrozba, kterou vede tajemný Winter Soldier (Zimní voják), a ohrožuje nejenom samotný S.H.I.E.L.D, ale celé Spojené státy. Kapitán tedy musí spolupracovat nejen s Černou vdovou, ale i s novým kolegou, agentem Samem Wilsonem, který používá mechanická křídla, aby zastavil Winter Soldiera. Ale jak daleko bude ochoten Kapitán Amerika zajít, až zjistí, kdo je ve skutečnosti Winter Soldier?

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál)

Po událostech z filmu Avengers se stala existence bohů, mimozemšťanů a nadlidí obecným faktem mezi lidmi a není možno tyto informace i přes snahu mezinárodní organizace zabývající se bezpečností světa S.H.I.E.L.D.u už nadále dostatečně zatajpvat.
Takže namísto toho se v S.H.I.E.L.D.u nově sestavený tým agentů a expertů zabývá případy, ve kterých působí hlavně abnormální a neobvyklé nevysvětlitelné faktory jako třeba další nadlidé, kteří své schopnosti získali díky nevydařeným experimentům nebo další návštěvníci z jiného neznámého světa a snaží se vypořádat a vyřešit s problémy, které by tyto jevy mohly potencionálně způsobit.
Třešničkou na dortu je to, že tento tým vede nám známý z ostatních filmů souvisejících s Avengers agent Phil Coulson, kterému se nějak povedlo vrátit zpět z mrtvých poté, co ho ve filmu Avengers asgardský bůh Loki probodl svým žezlem.

Liga spravedlivých: Záchrana světa

Liga spravedlivých: Záchrana světa (2013)

Díky spolupráci studií Warner Premiere, Warner Bros. Animation a Warner Entertainment vznikl zbrusu nový film z DC Comics založený na známém komiksu, který od základů změnil její univerzum.
 
Poté, co Liga spravedlivých (a hlavně Barry Allen, známý jako superrychlý superhrdina Flash) zastavili Flashova úhlavního nepřítele Reverse-Flashe, Eobarda Thorna, došlo ve Flashově minulosti ke změně v jedné z klíčových událostí jeho života, která způsobila řetězovou reakci a Barry se ocitne rázem v alternativní realitě, kde je jeho matka naživu, nemá své schopnosti a všechno, co Flash znal, se obrátilo vzhůru nohama v jeho noční můru.
Svět, ve kterém nyní Barry žije, se zásadně liší od toho, který znal: v Gothamu žije mnohem krutější a násilnější Batman, Superman zde neexistuje, Aquaman a Atlanťané jsou ve válce s Wonder Woman a Amazonkami. A aby toho nebylo málo, čím déle Barry zůstává v této časové linii, tím více jeho vzpomínky na jeho původní život začnou nahrazovat vzpomínky na život v tomto světě.
Bezmocný Barry se přesto rozhodne bojovat, aby vrátil věci tak, jak byly dříve, ale otázka zní: Co přesně mohlo vést k tak závažné deformaci Flashova světa? Byla to práce Reverse-Flashe? A dokáže se Barry vrátit zpět domů tam, kam patří, dříve, než jeho původní vzpomínky na domov nahradí vzpomínky na jeho život ve světě, kde se nyní ocitl?

Iron Man 3

Iron Man 3 (2013)

Po mimozemském útoku na New York se hrdina v brnění Tony Stark neboli Iron Man snaží dát svůj osobní život do pořádku, jelikož je neustále sužován nespavostí a vzpomínkami na nedávné události.
Jeho odpočinek ale naruší teroristické útoky na USA, za kterými stojí organizace, která Tonyho unesla v prvním díle, a udělala z něj neúmyslně současného hrdinu, Deset prstenů, v čele s tajemným Mandarinem.
Když Mandarinovi agenti napadnou jeho přátele a zničí jeho domov, je Tony nucen spolehnout se pouze sám na sebe a bez svých obleků musí využít všechnu svou vynalézavost a chytrost, aby měl šanci zastavit jejich destruktivní plány.
Ale když dojde na utkání tváří v tvář, tak Tony zjišťuje, že ne vše je takové, jak se může na první pohled zdát, a také se bohužel zúročí roky, kdy byl arogantním bezohledným boháčem, než se stal Iron Manem.

Hulk

Hulk (2003)

"Nevím, kdo jsem. Nevím, jak jsem vznikl. Vím jen, že mě nebudete mít rádi, až se rozzlobím."
Bruce Banner si ze svého dětství pamatuje na máloco, kromě nočních můr, které mívá. Pracuje v Berkeley se svou přítelkyní Betty Rossovou jako vědec. Jeho ideální život se ale promění ve zmatek poté, co je během nehody při experimentu vystaven smrtící dávce gamma záření, která ho nezabije, ale posílí ho. Od té chvíle se stane středem pozornosti armády, které velí otec Betty, generál Thaddeus Ross a svého otce, bývalého vědce Davida Bannera, který zmizel těsně poté, co se Bruce stal svědkem smrti své matky v otcových rukou a výbuchu gamma reaktoru poblíž jeho domu.
Když se Bruce rozzuří, tak se promění v "Hulka" - obřího svalnatého nezastavitelného zeleného hromotluka, který čerpá sílu ze svého vzteku. Pokud se Bruce chce zbavit svého vnitřního monstra a získat odpovědi na třicet let kladené otázky, musí najít svého otce, což ale nebude snadné, protože mu je v jednom kuse v patách armáda, a ani David svému synovi jeho pátrání moc neusnadňuje, jelikož byl několik let proti své vůli po letech zavřený v odlehlém vězení a přišel o rozum. Naštěstí je pořád na Bruceově straně Betty, která se snaží pomoct jak Bruceovi, tak jeho druhému já, ale bude to stačit? A co hrůzného Bruceova tajemná minulost skrývá, že ho pořád děsí?

The Lost Symbol

The Lost Symbol (2022)

Tom Hanks se už počtvrté vrací v roli slavného harvardského profesora dějin symbologie Roberta Langdona, který opět musí na nátlak okolností, a tentokrát i kvůli životu svého přítele a mentora, vyřešit jednu z největších záhad lidských dějin, jehož tajemství by mohlo otřást samotnými základy víry. V tomto případě ho ale nečeká jen jedno tajemství z dávných dob, ale i dalši z doby nedávné, které skrývá démony z doby před desítkami let, a tentokrát Langdona na konci jeho cesty čeká možná to nejhrůzostrašnější odhalení, se kterým se doposud setkal.

Aeon Flux

Aeon Flux (2005)

Poté, co zákeřná epidemie vyhubí 99 % lidské populace, se přeživší po 400 letech zabydlí v městském státě Bregna vedeném radou vědců, v jejímž čele stojí Trevor Goodchild. Také jsou obklopeni vysokou zdí, která je odděluje od zalesněného vnějšího zamořeného světa. I když se Bregna na první pohled zdá jako idylické město, ve kterém jsou její obyvatelé spokojeni, přesto lidé trpí děsivými sny, a také dochází k záhadným úmrtím, za kterými pravděpodobně stojí Goodchildova vláda. Proto se na odpor semkne skupina lidí se speciálními schopnostmi, zvaní "Monikéni" a Aeon Flux, která je jejich členkou a je vyslána zabít Goodchilda. Jenže není schopna ho zabít, jelikož aniž by si to sama uvědomovala, má s Goodchildem společnou minulost, a také ji začnou pronásledovat záhadné vzpomínky, ve kterých hrál Goodchild zásadní roli. Namísto toho, aby ho tedy zabila, rozhodne se Goodchilda ušetřit, jelikož je možná jejím jediným klíčem k její tajemné minulosti a k otázkám, na které celá Bregna hledá odpověď. Jenže kvůli neuposlechnutí rozkazů Monikénů a pokusu o vraždu hlavy státu se Aeon stane všeobecným nepřítelem jak Bregny, tak svých přátel a spojenců, takže ji teď čeká zběsilá honička, při které musí dát v sázku svůj život a také jedinou osobu, která jí může vrátit minulost. Jenže kdo byl vlastně Goodchild v jejím minulém životě? Přítel nebo nepřítel? A kým je pro ni v současném životě?

Song for Marion

Song for Marion (2012)

Arthur (Terence Stamp) je mrzutý manžel Marion (Vanessa Redgrave), která je členkou pěveckého sboru v místním domově důchodců, přestože ji stíhá závažná nemoc. Arthur považuje ale sbor za zbytečnost a opovrhuje jím kvůli Elizabeth (Genna Arterton), která vede sbor, a učí je někdy písně s nekonvenčním textem, který například obsahuje slovo "sex". Když ale Marionina nemoc začne být vážnější, Arthur se na její naléhání přihlásí do Elizabethina sboru. Zprvu má potíže přizpůsobit se nové společnosti a zvyknout si na Elizabethiny neobvyklé písně, ale postupně ho toto prostředí, které je mu zcela cizí, pomalu přivádí na cestu nalézání sebe sama a útěše k jeho zatrpklosti, kterou bude potřebovat, až bude muset žít sám bez své manželky.

Přehlížený

Přehlížený (2007)

Jak vyřešíte vraždu, když obětí jste vy?
Šťastný student Nicholas Powell (Justin Chatwin) má všechno, co potřebuje. Je inteligentní, má přítelkyni a skvělé kamarády. Jenže má bohužel i něco, co by nikdo nechtěl. Přítěž v podobě spolužačky Annie (Margarita Levieva), která je Nickův přesný opak - flákač, gauner a odpadlík. Když ji jednoho dne udají na policii za vyloupení klenotnictví, začne podezírat Nicka a došlápne si na něj. Jenže jak to tak chodí, věci se vymknou kontrole a Nick skončí polomrtvý. Zatímco jeho tělo hnije někde v lese, toulá se po městě jeho duch, jehož vnímají akorát zvířata. Zprvu Nick zoufale hledá pomoc. Když ji nenachází, pronásleduje tu, co je za jeho stav zodpovědná. Annie. Později si ale uvědomí, že ti dva se od sebe zas tolik neliší a pomalu si k ní nachází cestu a ona si také uvědomí jeho přítomnost. Dívka, která je za jeho stav zodpovědná, se stane jeho jedinou nadějí na návrat mezi živé. Dokážou ti dva spolu vyřešit záhadu rozprostírající se kolem nich, než Nickova duše odejde na věčnost?

Reklama