Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Charlize Theron

Dlouholetá srdcovka, líbila se mi i ve velkých sračkách, které se nevyhnou žádnému herci. Moje pubertální libido dráždila ve filmu "Pravidla moštárny", což byl shodou okolností snad jediný film, kde se Maguire docela hodil do role. Pak samozřejmě Ďáblův advokát a moje nejoblíbenější "Legenda o slavném návratu". 

Zrůdu jsem měl k dispozici a byla to údajně její úžasná proměna, nicméně jsem vydržel asi 20 min a pak šel film doprdele - některé věci prostě nedocením. Moc jí seděla role v novodobé Loupeži po italsku a z posledních snad coby apatická a disfunkční kapitánka lodi Prometheus (předpokládám, že díky pičoidnímu scénáři). 

Scarlett Johansson

Hmm, blondýnka, to je asi náhoda. 

Získala si mě filmem Ztraceno v překladu, který jsem si naservíroval v originále a nutil mě tedy důkladněji poslouchat její (mým uším) příjemný hlas. Krom toho, že jsem jí tu roli věřil mi připadla taková "krev a mlíko" a to umím zvláště u "amerických celebrit" ocenit. Dále si vybavuji film Ostrov, který mě absolutně nenadchnul a v poměrně nevýrazné roli v o to zajímavějším filmu Dokonalý trik. Roli v Iron manovi a jemu podobným bývalým animákům nejspíš přejdu, protože je tam nejspíš z důvodu, že její hrudník solidně vyplňuje ten "obleček", který ji předepsal scénář. 

Zatím špička přišla ve filmu Ona, kde jak známo nehraje, nicméně dabuje poslední verzi operačního systému s hruškou v logu - a to poměrně poutavě a příjemně. Sexy mašinou v Don Jon a Lucy zapůsobila více svým tělem, než herectvím, ale to jí nelze vyčítat. Miniaturní rolička v Chef potěšila. Pěkná a šikovná holka o které snad ještě uslyšíme.

Kate Winslet

Že by blondýna? První zkušenost asi v Titanicu, kdy mi celý film nepřipadal nikterak zajímavě, ale díky tomu, že ve filmu svádí DiCapria, bylo na co koukat. Věčný svit neposkvrněné mysli jsem sice nepobral ani při dvojím shlédnutí a dodnes jej považuji za sračku, nicméně pamatuji si, že v něm něco hraje. Získala si mě ve filmu Předčítač, kde sice působí o dost starší než v ostatních filmech, ale film byl zajímavě napsaný i natočený a díky tomu je i ona nezapomenutelná. Naposled si ji vybavuji v Divergenci, ale nejspíš přišla do věku, kdy jí obsazují co by mrchu, což nemusí být nutně zle, jen je to většinou vedlejší, vedlejší, vedlejší role. Výrazem začíná připomínat Gillian Anderson, tak uvidíme co zajímavého ještě natočí.

Liv Tyler

Poněvadž to tady buguje a po potvrzení se komentář ztratil nejspíš do prdele, nehodlám to znovu sepisovat. Každopádně si uvědomuji, že herečky asi nedokážu hodnotit jinak, než podle toho jak se mi líbí (proto zde nemohu mít Báru Hrzánovou, ač jejího otce považuju za skvělého herce). Tudíž Liv po filmu Svůdná krása byla předmětem mnoha erotických snů a svojí rolí "cvelfky" v Pánu prstenů potvrdila svojí pozici kočičky. 

Ve filmu The ledge ukázala víc než kdykoli předtím a tím padlo jedno tabu.

Sandra Bullock

Na jednu stranu se svojí chlapeckou postavou není příliš typická představitelka holywoodských kočiček, ale i tak dokázala přesvědčit. Když v Demolition manovi hrála naivní policistku Leninu Haxleyvou (Buďte dobrý!) nepůsobila zdaleka tak stupidně jako "hacker na baterky" v Síti. Další významnější rolí, která ji snad i sedla byla "řidička autobusu" v Nebezpečné rychlosti. Pak šli její roličky na několik dalších let do prdele (čti do podprůměru) a znovu o sobě dala vědět v The blind side. Zde už působila dost sešle a opotřebovaně, proto je až neuvěřitelné, že ve stejném roce a tedy v 45ti letech (!!!) dokázala zahrát sexy šéfku zajíčka Ryana Reynoldse. Pak přišla Gravidita (čti Gravitace) kterou jsem bohužel nedokázal shlédnout celou, jelikož po nějaké nehodě na oběžné dráze se kamera stále točila a mě se obracel kufr a tak jsem to vypnul a smazal. Mám pocit, že původem je Rakušanka a nejen na svůj věk je opravdu kus ženské.

Cate Blanchett

Mno tak tady přesně nevím, taková krásná ženská a ještě umí hrát? Protějšek Liv Tyler v Pánu prstenů, důchodkyně souložící s chlapcem v Podivuhodný příbeh Benjamina Buttona, role Katharine Hepburn jejíž krásu bohužel napodobit nedokázala v Letec a pomyslná tečka "skinhead" ve filmu Nebe. Je na ní něco krásného a odpudivého zároveň, ale co hrála ve svých filmech si velmi dobře pamatuji, tudíž to nejspíš zahrála opravdu dobře. 

Eva Green

Dobrý den, kozy ven!

Ale ono se to prostě neomrzí, vždyť je má prostě parádní. Co tak přemýšlím, nenapadá mě film, kde by je neprovětrala. Taková Vica Kerekes Hollywoodu. Bez ohledu na výše uvedené nepochybuji o jejím hereckém nadání, a díky výše uvedenému se na filmy budu chtít podívat i kdyby je nepředcházela nijak zajímavá pověst - např. "Pařba v" Sin city podruhé.