Reklama

Reklama

Přání smrti 3

  • Česko Touha smrti III (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

woody 

všechny recenze uživatele

Možná nad mím hodnocením tohoto BLIVAJZU nevěřícně kroutíte hlavou.Tak já vám to tedy vysvětlím.Michael Winner se po natočení jedničky(kulťák) a dvojky(odvárek s více mrtvolama a více znásilněníma) rozhodl, že si svou trilogii o architektovi-mstitelovi zakončí něčím velkým.Na co potupně vraždit nějaké grázlíky a devianty v jakémsi L.A. a v N.Y. někde v metru.Vždyť za těch 10 let se toho trochu změnilo, je víc peněz JDE SE NA TO! Skóre Paula Kerseyho činilo do tohoto dílu jen něco přes 12.Uděláme si to větší.Jenže jedním magnumem toho moc nezvládne.Je tu ale KULOMET a PROTI PANECÉŘOVKA.Ale rodinu už má přece povražděnou.Byl však v Koreji někoho ještě mít.A toho zavraždí.A kam to umístíme?Samozřejmě že na předměstí Nového Yorku, kde vládne asi padesáti člený gang feťáků v čele s hnusným gaunerem!Tak a je to! A finále?Je tu přece kulomet z koreje a vylepšená magnumka a utlačovaní obyvatelé a ten hnusnej gauner si povolá motorkáře a začne povstání.To bude MASO!!Celkové skóre pana architekta je za tento díl 45 hajzlů. Ale jde se dál! Je přece ještě 4. a 5. Tak chápete to hodnocení? Ne! Chápete ten film? Ne! Tak to jste na tom stejně jak já. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve finále strašně vtipný film. První hodina je vyloženě nuda. Bronsona to, zdá se, už nebaví a ani na to nemá. Jenže v poslední půl hodině se rozjede neuvěřitelný tupý vraždění. Bronson chodí po městě s kulometem, s Magnumem, a kosí to ne jak Rambo, ale jako Topper Harley. Nepřátelé mu vbíhají do ran, jeho jako zázrakem nic netrefí a když dojdou náboje, vystřelí bosse gangu ze 2 metrů bazukou. Finále fakt nemělo chybu, díky němu film není takový propadák, jako se ze začátku zdál. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Bronson zasahuje! Tak konečně jsem měl možnost zkouknout i trojku. S kamarády, po pár pivech. Film nedává smysl, absurdita některých scén a dialogů je naprosto geniální, ale málo u čeho se budete takhle bavit. Lepší než kde jaká komedie první třídy. Místy mě bolelo břicho tak, že jsem nemohl dýchat. - "Hey, what's the problem?" -"What?" -"With the car... what's the problem?" -"Just get outta my fuckin face. Who are you?" -"We're stealing a fuckin car. What's it to you?" -"It's my car." ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice stručně - lepší než první díl, horší než druhý díl. Charles Bronson moc nenamluví, to je fakt, protože v Death Wish 3 za něj mluví spíše jeho pistole či později kulomet. Celkem fajn akce, která má téměř nulové poselství a nemá už tu atmosféru totální beznaděje, jako předchozí díl. 55 %. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Z relativně solidně rozjetého thrilleru, si to těsně před závěrem podrazilo nohy těžkým kulometem a režisér se rovnou pokusil o parodii sebesama. Bronson perfektní. Přece jenom, na film jsem se díval hlavně kvůli němu. Na výplach film stačí, ale nejedná se o nic pamětihodného, jak v případě jeho Mechanika. 50% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (24)

  • Film sa natáčal iba štyri mesiace po neslávne známej streľbe Bernharda Goetza, ktorý New Yorku v decembri 1984 strieľal na štyroch čiernych mužov, keď sa ho v metre snažili okradnúť. Dvaja zomreli, jeden ochrnul a jeden mal ľahké zranenia. Po tejto udalosti Charles Bronson verejne prehlásil, že neodporúča ľuďom napodobňovať jeho postavu. (m.a.t.o.)
  • Hlavný záporák filmu mal pôvodne byť Latinoameričan menom Alex Pérez. Nakoniec však rolu získal Gavan O'Herlihy, a tak musela byť postava premenovaná a mierne charakterovo upravená. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama