Reklama

Reklama

Dvojka na zabití

(seriál)
  • Slovensko Dvojka na zabitie
Česko, 2021, 7 h 43 min (Minutáž: 55–61 min)

Režie:

Libor Kodad

Scénář:

Tomáš Chvála

Kamera:

Jakub Ševčík

Hudba:

Norbi Kovács

Hrají:

Jakub Prachař, Sara Sandeva, Miroslav Vladyka, Filip Kaňkovský, Norbert Lichý, Milan Šteindler, Petr Vaněk, Taťjana Medvecká, Erika Stárková, Bohumil Klepl (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dvojka na zabití je komediální krimiseriál, který se ponese v duchu rčení, že protiklady se přitahují. Rozervaný, depresivní a ironický detektiv Martin Rykl (Jakub Prachař) a slušná, ambiciózní a organizovaná vyšetřovatelka Karolína Světlá (Sara Sandeva) spolu začnou pracovat na policejním oddělení. A ze začátku to vypadá, že tahle dvojice to spolu dlouho nevydrží... Rykl je šťastný a spokojený chlap, až do okamžiku, kdy při cestě domů přepadnou jeho manželku a ubodají ji k smrti. Pachatel nebyl nikdy dopaden a Martin po něm do dnešního dne nepřestal pátrat. Začal dokonce kašlat i na pracovní povinnosti. A do toho na policejní oddělení přichází nová posila – Karolína. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Tak je tu teoretická možnost, že smrt nahrála podobné věci se děli i v jiných seriálech např. Útěk z vězení, kde vstali z mrtvých hned tři lidi. Ale přiklánim se k možnosti, že to byla spíše ta megera z inspekce i vzhledem k tomu jaké krytí měli ti mušketýři.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Osobně si myslim, že ta u kulečníku byla ta megera z GIPSu. Ale je tu samozřejmě šance, že to je někdo úplně jiný.  

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Spoiler 

Pakliže manželku neviděl mrtvou,  tak hádám,  že v posledním záběru byla ona.

na příspěvěk reagoval Shakaar

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Seriál se mi velmi zamlouvá je nějaké info o další sérii? vzhledem ke sledovanosti si myslim že to pokračovat bude.

Filmjunkie

Filmjunkie (hodnocení, recenze)

Nevim kdo řika, že hnusne je in. Pořad se divat jak je nekdo opily neni zaklad vtipu. Tudiž, role Prachaře je dost nevyvažena. Policie ČR se chce videt takhle ?

na příspěvěk reagoval Ludus

k4n9ur

k4n9ur (hodnocení, recenze)

Neviděl jsem a koukat se nebudu. Ale nechápu jak může malá holka dělat vyšetřovatelku. Ta snad ještě nevychodila základku?? Svět se zbláznil.

Reklama

Reklama