Reklama

Reklama

Povedený trojlístek podvodníků Pepan (P. Nárožný), Jára (K. Heřmánek) a Marcela (N. Konvalinková) znovu zkouší své štěstí. Za Pepanem přijede jeho nevěsta (J. Kretschmerová) i s celým příbuzenstvem. Největší starost trojlístku ale dělá, jak chytit Barbaru (J. Bohdalová), která je všechny při posledním kšeftíku tak pěkně podvedla. A mezitím Pepan připravuje další podvůdky, tentokrát v roli soukromého detektiva. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ani jsem netušil, že Bočan tohle natočil jako jedno z mnoha dalších pokračování. První díl celkem ušel, ale tohle už regulérně baví i pro to, že hrdiny známe z minula. Nárožný si opět celý film ukradl pro sebe a je tu vážně kouznelnej. Na toho červenýho škodylaka bych mu snad dal půlku i já sám potkat se s ním. Moravská internace mne moc nebavila, ale po jeho návratu do Prahy to už zase dostalo pořádný spád.  Určitě se těším na třetí pokračování. Dávám za tři kopie klíčů od bytu. * * * ()

Schlierkamp 

všechny recenze uživatele

Třetí díl neobyčejně vtipných šéfovských komedií, jenž opět přímo navazuje na předchozí díl. Známé komické postavy z minulých epizod neztratily nic ze svého vtipu, komedii opět táhne mistr Nárožný spolu s nepřekonatelným hlupáčkem K. Heřmánkem. V tomto díle se Šéf Pepan po fiasku s kradenými televizory pokusí uspět jako soukromý detektiv. Přestože závěr filmu byl hodně ujetý, (maskovaný kriminalista L. Trojan za květináčem během všeobecné pranice), zcela jednoznačně se jedná o svěží neokoukanou československou veselohru. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Patrně nejlepší a nejvtipnější ze všech pěti dílů. Navíc v něm dostal větší roli můj oblíbenec Pavel Nový, vždy zamáčknu nostalgickou slzu v oku, když ho vidím... Vrací se mi vzpomínky na dětství, jak jsme ho coby kluci žrali, když tenhle herec objížděl příbramské náměstí na babetě, na očích černé brýle, na uších walkmana (tedy spíš babetmana) a tvářil se přitom jak terminátor vracející se na policejní stanici. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Šéfe, to byla paráda! Šéf potřetí a ve stejně parádní formě jako v předchozích dílech. Tato série se pro mně stává být pořád více oblíbenější. Televizní film, který i u třetího pokračování si udrží takto vysokou laťku se hned tak nevidí, navíc takové množství humoru by mu mohly závidět i zahraniční komedie s obrovskými rozpočty. Příběh přímo navazuje na druhý díl a opět nezklamal. Od začátku dokonce film neztrácí tempo. Nepoučitelný Pepan v podání Petra Nárožného má hlavu plnou nápadů jak vyzrát nad ostatními. Většínou mu jeho geniální plány nevycházi podle představ. Snaha o nápravu a poctivou práci v podání Karla Heřmánka jako neodolatelného hlupáka je geniální. Jeho hlášky jsou opravdu perly a celou sérii jsem si i díky němu šíleně oblíbil Setkání se zlodějíčkem z drůhého dílu bylo parádní a následná kariéra soukromého očka mě bavila. Jsem také rád, že Bohdalka zde dostala více prostoru a parádně ho využila. Rodinka "mafiánu" opět nezklamala a závěrečná rvačka neměla chybu. Celkově hodnotím film jako výborné pokračování této povedené serie, kde na scény s převozem televizorů nebo navrácení nábytku od překupníka, budu rád vzpomínat. "To je paráda.. nějak to nejde co ... je vidět, že to nejde ... co je vidět, právě, že nic.." Moje hodnocení 84% ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

V třetí epizodě šéfovské série není nouze o kvalitní situační humor, který, jsa prošpikován skvělými gagy a drobnými fórky, nabízí uplatnění jak představitelům hlavních rolí, tak vděčným epizodistům, z nichž si nejlépe vede Karel Augusta v roli ilegálního soukromého detektiva. Škoda, že se tvůrci nedokázali obejít bez poněkud prvoplánového rozuzlení v rukou zákona. Žel, doba si to žádala. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se i v obci Popice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Filmovanie prebiehalo v pražských častiach Krč, Holešovice, Malá Strana, Bubeneč a Košíře. (dyfur)

Reklama

Reklama