Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (291)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $17miliónov║Tržby USA $53,898,845║Tržby Celosvetovo $111,000,000║ Vydarená verzia mušketierov, kde nie je núdza o dobrú "uvoľnenú" zábavu, šikovne ubiehajúci dej plný zaujímavých momentiek a moc poteší aj herecké obsadenie a akcia, plus na vrch hudba od Michaela Kamena tu je famózna. Za každým keď si k tomu prisadnem, neodtrhnem sa potom od toho. /85%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Síce som sa nenudil, ale moc ma to neoslovilo. Herecké obsadenie skoro brilantné (Sheen, Sutherland, Platt, Wincott, Curry), len ten Robin O'Donnell mi tam moc nesadol. V rámci humoru a akcie mi to neprišlo správne vyvážené. Ako celok je to ale celkom fajn mušketierovka, ale radšej mám Muža zo železnou maskou. Plus pár percent navrch dávam za skvelú hudbu Kamena. 70% - 3* ()

Reklama

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Po mnoha a mnoha letech cca 15 . jsem se na tento film kouknul znovu. Donutilo mě k tomu nedávné shlédnutí nových tří mušketýrů no a uvědomil jsem si že staré původní verzi z roku 1976 ? Na rok si nevzpomínám přesně ale znalci ví kterou verzi myslím se žádná z těch nových nevyrovná. U této verze jsem hodně ovlivněný hereckými výkony všech mušketýrů které mám všechny rád a Curry coby kardinál byl dobře nechutný :o) Nová verze bych řekl že hraničí s parodii :o) tato verze není špatná ale přeci jen něco málo tomu schází ale kdy to porovnám s mnoha jinými filmy tenhle se drží dost vysoko. 3 hvězdičky 60% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Mojou najobľúbenejšou mušketierčinou navždy zostane dvojdielna verzia s Oliverom Reedom z roku 1973-74, ale zaskočilo ma, že tento film som až dodnes zabudla ohodnotiť! :-o Keďže Dumasovi mušketieri boli v puberte moja slabosť a v čase, keď som tento film videla som milovala aj Mladé pušky a Kiefera Sutherlanda, sentimentálne dám 4*, i keď objektívne si ich táto komerčná hollywoodska verzia možno nezaslúži. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Možno to viacerých prekvapí, ale ja tento malý film z produkcie Disney mám rád. V mojich očiach je to adaptácia klasického románu A. Dumasa v tej najľahšej a najnenáročnejšej forme (aj keď s niekoľkými úpravami). Film má svoje chyby, ale napriek týmto chybám to funguje. Hlavne za to môže celkom prekvapivý a na záver vydarený casting. Trojica K. Sutherland, O. Platt a Ch. Sheen hrá spolu dobre a chémia medzi nimi funguje. A je tu v malej roli aj prekrásna J. Delpy. Čo viac by som očakával od filmu, ktorý mal len jednu ambíciu – ľahkým dobrodružným filmom zabaviť diváka? Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Film sa natáčal z časti aj v Rakúsku pri podzemnom jazere Seegrotte. Dodnes steny tohto jazera, resp. bývalej ťažobnej bane, zdobia obrázky z natáčania a sú prístupné aj verejnosti. (DJ Rocco iNc)
  • Na výrobe filmu sa taktiež podieľal (ako kaskadér) aj slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdík. (jules7)
  • Gabrielle Anwar (královna Anna) byla v době natáčení filmu těhotná, proto její postava nosí volnější šaty. (viperblade)

Reklama

Reklama