Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (291)

Murphy722 

všechny recenze uživatele

Mě se toto dílko velmi líbilo. Už jen svým sympatickým obsazením a podané celkem vtipnou formou. Vše jaksi tak pěkně ubíhá a odsýpá a nebudu tohle hodnotit s předchozími díly. Vše by mělo vystupovat samo za sebe i když inspirace je zřejmá a jednoznačná. Ale hold když dva dělají totéž, není to totéž. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí aj k môjmu detstvu. U mňa je to kvalitou niekde na úrovni filmu Muž so železnou maskou. Vtipné, no možno aj smutné je, že už tam bola postava Aramisa, ktorú hral Charlie Sheen, sukničkár. tú rolu mu dali dobre. Jasné, film je plný priam absurdít, napríklad strely, ktorú zastavil krížik, no bola to veľká sranda, napriek tomu, že s Francúzskom to veľa spoločného nemalo. Malo to romantiku, akčnosť, zábavu, možno aj trocha klišé, no ako také priemerné dielo to nie je na zahodenie. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapen, jak moc mi to připomínalo obyčejnou dobrou pohádku. Kdybych zůstal u této optiky, asi by to bylo za 3*. Ovšem vědomí, že má jít o epický velkofilm, jsem se po celou dobu nedokázal úplně zbavit, což mě dost rušilo, protože např. některé scény najednou nepůsobily vtipně, nýbrž směšně. A to není dobré! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mladé pušky vs. béčkovo prestrelený kardinál Richelieu (videli ste už niekedy Tima Curryho účinkovať bez výrazného prehrávania?). To všetko v balení od Disneyho. Hlúpučké, výpravné, svižné, popcornovo zábavné. A svojho času vďaka intenzívnej reklamnej kampani posilnenej hlavne ústrednou megahitovou pesničkou aj veľmi úspešné. Áno, mám to rád. Berte, alebo nechajte tak. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Celkově nejsem velká fanynka Mušketýrů. Ani Muž se želenskou maskou mě neoslovil, ale tohle vůbec nebylo dobrý. Byla to nuda od začátku do konce. Obsazení bylo sice zajímavé, ale bohužel nedokázali to utáhnout sami. Z příběhu tvůrci neudělali naprosto noc, žádné velké překvapení, napětí, prostě jedna velká nuda. Jediné, co stojí za vidění je herecký výkon Tima Curryho, jako zloduch je prostě nedostižný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Na výrobe filmu sa taktiež podieľal (ako kaskadér) aj slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdík. (jules7)
  • Film sa natáčal z časti aj v Rakúsku pri podzemnom jazere Seegrotte. Dodnes steny tohto jazera, resp. bývalej ťažobnej bane, zdobia obrázky z natáčania a sú prístupné aj verejnosti. (DJ Rocco iNc)
  • Gabrielle Anwar (královna Anna) byla v době natáčení filmu těhotná, proto její postava nosí volnější šaty. (viperblade)

Reklama

Reklama