Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 7

Recenze (245)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak, nakoniec na úrovni jedničky, aj keď zhruba prvá polovica vyzerala o čosi lepšie. Prvé dva kills, zjavenia mníšky, dokiaľ sa príbeh neusadí. Dobrá je ešte záverečná pointa, myslím postavu sestry Irene. Potom už je to predvídateľné "best of" všetkých moderných duchárčin a possesion movies, kde je jasné, ktorým postavám sa nič nestane. Prostredie a roky, v ktorých sa film odohráva je super, výprava prvotriedna, technicky bezchybné a mnohokrát veľmi pekne natočené, pre Taissu Farmigu mám slabosť. Mníška je skvelý prízrak, ale najviac z nej vedel vytrieskať James Wan. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ale jo, šlo to, možná bych i řekl, že je to lepší než The Nun. Jen mě štve, jak celé Conjuverse využívá už naprosto pravidelně děti jako oběti démonů. Asi abychom s nimi více soucítili? A jestli něco neumí dělat, tak jsou vždycky tak přepálená epická finále, kde se ztratí atmosféra. 5/10 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[33%] Štěstí, že jsem tento duchařský horor neviděl v kině. Nebudu se zde rozepisovat, že je tento snímek související část ze série filmů z ikonického V zajetí démonů (The Conjuring) z r.2013. Každopádně tento horor postrádá snad vše, co bych od tohoto novodobého hororového žánru očekával. Napětí, pořádný děj, drsné a ozvučené scénky apod. Nemělo to skoro žádný náboj. Technicky to bylo natočeno relativně dobře, ale to je asi tak všechno. V druhé půli je tu dost sekvencí, kdy se tu pořád něco děje, ale co z toho, když jsem u toho skoro spal či jsem to vůbec nevnímal. Hudební skladatel Marco Beltrami je bohužel už dávno za zenitem, takže ani jeho OST mě zde vůbec nebavilo. Herci též nic moc. No, chtěl jsem dát jen 1*, ale nechci být až tak krutý, žádná trapárna to nebyla, jen jedna velká nuda, tak snad příště no. I když tento žánr je dle mě téměř už vyčerpaný … ()

cariada 

všechny recenze uživatele

První díl se mě líbil, žel to bylo to jediný co mě utkvělo v hlavě. Tady jsem se do toho nemohl dostat hlavně v první půlce. Pak už jsem se v tom orientoval, přesto ač se to snažilo a celkem to mělo i atmosféru, to nějak na mě nepůsobí. O další pokračování ani moc nestojím. Ta černá jeptiška mě tam neseděla, nevím proč, ale nehodila se tam. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma viac bavil. Príbehom, postavami a hlavne prostredím. Dvojka mi prišla slabšia, menej zaujímavá a finále tiež za moc nestalo a ani ostatné vraždy ma úplne nebavili. Michael Chaves je slabý režisér a aj jeho predošlé filmy s Conjuring universa, ktoré režíroval, radím medzi tie najslabšie kúsky (La Llorona, Conjuring 3). Napriek tejto kritike, sú tu aj svetle momenty a atmosféra je miestami celkom dobrá a o vyložene zlý film nejde. Starý dobrý Valak vie ešte postrašiť. P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami. 60% - 3* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Desátý film Conjuring vesmíru. (KGBelik)
  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (EvilMatus)
  • Natáčení probíhalo mj. v Couvent des Prêcheurs ve městě Aix-en-Provence v departementu Bouches-du-Rhône ve Francii. Natáčení začalo 6. října 2022. (noelcoward73)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama