Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Prečo má táto komédia také malé hodnotenie to naozaj neviem. Presne takto si predstavujem nenáročnú pohodovú komédiu pri ktorej sa dobre zasmejem. Už od začiatku ma zaujala a tak som ju musel dopozerať do konca. Samozrejme nemôžeme porovnávať tento film (ľahký žáner) s nejakými oscarovými drámamy ale aj tak by som jej dal oveľa viac percent. Medzi komédiami určite z tých lepších. Viem, že Cedric the Entertainer nepatrí na csfd k obľúbeným komikom, ale ja si nemôžem pomôcť, mne sa zdá vtipný. :P ()

petrrr 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesná ukázka Americké kultury a hlavně společnosti a Amerického "mozku". Až na dcerku závislou na mobilu a docela pěkným telěm není na tomto filmu nic dobrýho nebo aspoň normálního, občas mi i přišlo, že nejen celá rodinka byla na tripu, ale i celý filmový štáb :-)... Dal bych tomu tak 18% = ** Dvě *, taky proto, že jedinej komu papír/trip udělal dobře byl scénárista, protože se opravdu našly vtipné hlášky a role. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, místy zábavná rodinná road movie komedie, která má několik světlejších momentů, jinak kupu zajetých klišé, které zde fungují, ale již jsou tak provařené, že hodnocení této ptákoviny nezvednou. Přesto ale na pozvednutí dobré nálady tento snímek bohatě postačí a to je asi jeho hlavní a jediný účel. Z tohoto úhlu pohledu ještě tedy tu jednu hvězdu přidám. 60% ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu by to mela byt silena komedie se super uzasnymi hefty ale kde nic tu nic. Sice to ma alespon nejaky dej a uchazejici scenar ale je to spis film na podivani u ktereho se sem tam zasmejete. Nic zvlastniho, zadne super sceny ohromujici herecky vykony, teda az na strycka Earla, ktery je nezapomenutelny. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama