Reklama

Reklama

Resident Evil: Apokalypsa

  • Velká Británie Resident Evil: Apocalypse (více)
Trailer 1

VOD (1)

Alice (Milla Jovovichová) bola jedným z dvoch ľudí, ktorí vyviazli z katastrofy, čo premenila podzemné laboratóriá mamutej biochemickej korporácie Umbrella Corporation na smrtiacu pascu. Druhým bol Matt Addison (Matthew G. Taylor) – muž, ktorý chcel pôvodnr odhaliť nekalé machinácie mocnej firmy. Spolu s Alice unikol z tajného centra Umbrelly zamoreného hladnými zombie a bleskurýchlymi mutantmi. Sám sa však stačil nakaziť nebezpečným T-vírom a vedci z Umbrelly sa rozhodli zneužiť ho na ďalšie experimenty. Teraz sa Alice znovu ocitá na prahu zlého sna. Spustošené Racoon City sa zmenilo vinou T-víru na mesto živých mŕtvych. Bývalí zamestnávatelia mladú ženu aj tentoraz vháňajú do súboja, v ktorom musí bojovať a zabíjať, alebo bude sama zabitá. Jej hlavným protivníkom je teraz monštrum Nemesis. A nie je to nikto iný ako hrozne premenený Matt… Boj na život a na smrť v meste mŕtvych – to je úloha skúsenej a novými schopnosťami obdarenej Alice, odvážnej Jill Valentineovej (Sienna Guilloryová) a ich spoločníkov – Carlosa Oliveru (Oded Fehr), Nicholaia Ginovaeffa (Zack Ward) a L. J. (Mike Epps)... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (611)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Začal bych takhle: Resident Evil-Apokalypsa nebyla ani lepší ani horší než jednička. Skvělá atmosféra apokaliptického Rancoon City. Zombíci zase skvělí a nebylo jim co vytknout (velice mě překvapily ty zombie prostitutky). Alice celkem v pohodě a potěšila mě velice přítomnost Jill Valentine. Dalším momentem bylo to monstrum alias zmutovaný Mathew. S tím kdyby si grafici trochu víc pohráli nebylo by to na škodu, jinak tomu hororové prvky nechyběly. A já jsem byl s tímhle akčním RE2 poměrně spokojen. Nicméně to bylo pořád na úrovni jedničky ne-li trochu níž a tak dávám tři hvězdičky :-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úpadok filmu je značný, ale pozerateľný priemer si drží s veľkým prehľadom. Určite to však nie je pre zmenu režiséra, to skôr predebilnený scenár, žiadny mega záver a zbytočne komplikovanú akciu. Pár scén ju síce drží parádne nad vodou, ale hneď na to ju podkopáva nejaká debilná scéna, ktorá vystrelí z hlavy všetko dobré, čo bolo dovtedy datočené. Faktom ale zostáva, že Milla je aj tak stále jediná action-woman, ktorej tú akciu verím. 55%. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Wtf? Premiera v CR az pristi rok? No k veci. Tenhle film nestoji za moc ale jako odlehcena zabava ujde.. Scenar je naprosto out, mam pocit ze scenaristi tehle scifi se sjizdej hodne tvrdym zbozim, protoze to, co predvadi v tomhle filmu, je na povazenou. Mix Vetrelce 4, Nepritele statu a nevim ceho vseho jeste splacanyho dohromady a polityho hnedou omackou. 1*za Millu 1*za tu Laru Croft a 1* za ty teleskopicky obusky... Aspon neco je originalni... ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu jak mohla tahle SRAČKA se scénářem jako od opice po operaci mozku, příšernou kamerou a smutně směšnou režií od někoho dostat víc jak jednu hvězdičku. Proti tomuhle odpadu kinematografie je Andersonova zprzněná jednička takřka geniálním dílem. P.S: Když mi bylo tak 12, psal jsem takové krátké sci-fi povídky a děsí mě, jak moc se podobají (dějově i kvalitativně) téhle obludnosti. Myslím že jsem měl kdysi něco z toho prodat do Hollywoodu :-D ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než jednička. Navíc tu zombies dostaly mnohem míň prostoru, naopak víc prostoru dostala obludná Nemesis (vypadá jako příšera z 50. let) a směšné hlášky (nechtěně směšné, samozřejmě). Milla tu také vystupuje mnohem míň než v jedničce. Doufám, že trojku bude režírovat a psát někdo zdatnější. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (29)

  • Herečka Milla Jovovich (Alice) se v audio komentáři k předchozímu dílu Resident Evil (2002) zmínila, že ve filmu ukázala bradavku, což dokazuje její oddanost pro věc. Režisér Paul W.S. Anderson k tomu dodal, že kdyby byla opravdu oddaná, tak by ukázala obě. Herečka to tedy udělá na konci tohoto dílu. (akisha)

Související novinky

A profesorem Moriartym se stává...

A profesorem Moriartym se stává...

30.09.2010

Když se mluvilo o obsazení hlavního padoucha v Sherlocku Holmesovi 2, padala zvučná jména: od Brada Pitta přes Hugha Laurieho až po Daniela Day-Lewise. Roli nakonec získal Jared Harris. Kdo, k čertu,… (více)

AVP 2

AVP 2

05.05.2005

VOTRELEC VS. PREDÁTOR, filmové stretnutie mimozemských tvorov z dvoch legendárnych sci-fi sérií (Votrelec a Predátor), zožal aj napriek záporom, o ktorých by vedel rozprávať snáď každý, kto film… (více)

Reklama

Reklama