Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Země je zmítána občanskou válkou a stařičký křesťanský král Konstantin už není s to udržet věci pod kontrolou. Avšak do konfliktu se nedostali jen lidé, ale i mystické bytosti temných věků. I je ohrožuje křesťanství. Obzvláště ohrožená se cítí královna Mab, a proto se rozhodne bojovat. Osloví svou božskou sestru a navrhne jí, že spolu stvoří napůl smrtelného čaroděje, vůdce, který by měl křesťanství zničit. Když neuspěje, rozhodne se Mab jednat na vlastní pěst... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Pre mňa rozhodne absolútny vrchol žánru fantasy. Samozrejme kvôli tomu, že sa jedná o televízny film hlavne viaceré efekty nie sú moc kvalitné, ale je mi to úplne jedno, lebo perfektný scenár, výprava, herci a krásna hudba ma vždy dostanú.

Wingless

Wingless (hodnocení, recenze)

I když by se tomu dalo ledacos vytknout, mě osobně se tohle zpracování Artušovských legend líbilo nejvíce. A Merlin je konečně muž a ne jen nějaký blekotající senilní dědek. :-)

*Elfík*

*Elfík* (hodnocení, recenze)

Děkuju, tak to jsem prošvihla :(. To k zakoupení jsou doufám všechny části?

*Elfík*

*Elfík* (hodnocení, recenze)

Jestli se nepletu, tohle dávali 13. července (úterý). Je tam napsaná Helena Bonham Carter, ale vůbec jsem ji tam neviděla....! Ještě k tomu bylo v programu napsané, že se jedná o první část. Druhá část by měla být odvysílána dnes. Jenže teď dávají úplně jiného Merlina. Co je to za bordel???

TheBrain

TheBrain (hodnocení, recenze)

Človek by čakal že film o Merlinovi bude plný kuziel a magie...namiesto toho to bolo dalsie sentimentalne spracovanie kde laska vyhrava nad zlom...To mohol byt Merlin rovno Romeo. Uplna blbost, Cely film sa nic nedeje a tak som cakal ze sa udeje...ale stale nic...ani trocha akcie, vobec nic. Naozaj by mohol vymysliet niekto nieco kde sa caruje a netrepe o laske..

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Nedávno to vyšlo na DVD za 49. Takže když budeš mít štěstí na trafiku, tak by ho mohli ještě mít (vím, že v trafice, kam já chodím, ho ještě mají)

Askara

Askara (hodnocení, recenze)

Přiznám se, že tenhle film byl pro mě obrovským zklamáním, viděla jsem ho kdysi dávno jako dítě a velmi se mi líbil, ale teď po těch letech můžu jen nevěřícně zírat, pominu-li efekty a děj (poněkud zdlouhavý a toporný), tak mi nějvětší zklamání přichystaly herecké výkony, které mi místy připomínaly výkony ochotnického divadla (největší zásluhu na tom pravděpodobně bude mít opravdu příšerný dabing....). Dvě hvězdičky nakonec dávám pouze z nostalgie.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Tady je hlavně nádherný originál. I ten kdo neumí anglicky porozumí. Tomu říkám výslovnost.

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Podle toho jaký dabing. Pokud ten Hallmarkovský kde Neilla dabuje Štěpnička a Wortigerna Soukup tak ten je vynikající. Ten co dávali na Nově je hrozný!

Lucass

Lucass (hodnocení, recenze)

Dle mého názoru vynikající film. Nevyčítám mu pohádkovost, proč taky? Sam Neil v roli Merlina je naprosto úžasný. Navíc mám takový pocit, že i ten dabing je na velmi vysoké úrovni. Každopádně doporučuji všem, komu žánr fantasy není cizí a komu při vyslovení slova Merlin vytane na mysli dávná legenda o Artušovi a Excaliburu. Stejně jako mně;-)

Reklama

Reklama