Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

boshke 

všechny recenze uživatele

Už jen ta samotná myšlenka, udělat film (prakticky) bez děje, sestávající pouze z řady povětšinou vousatých rádobyvtipných "kameňáků", je na palici. A nic s tím nenadělá ani celkem slušná přehlídka oblíbených českých herců. Symbolických deset procent a jednu upatlanou hvězdičku dávám za to, že jsem se sem tam u nějakého fóru skutečně lehce uchechtl... 10% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

Reklama

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento 2. díl mě fakt dožral! Nepovedené pokračování Kameňáku, ale třetí díl byl zase lepší. Naprosto zmizel humor, který byl v ostatních dílech, byl tam, ale bylo ho tam minimun, asi jen 1%. Výkony herců, jakoby spadly úplně na dno. Hudba pořád stejná. Efektů ubylo od prvního dílů, už nebyly tak dobré, nebyly skoro vůbec. A celkově v Kameňácích efekty moc nejsou a to dělá nekvalitu této série. A můj celkový pohled:Novácké filmy jsou odporné a nekvalitní, někdy si říkám, proč to točí, když se nám většině to nelíbí. Prostě naprostá hovadina!10%Přístupnost: od 12 let.... Hodnocení Premiere:* ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mě se ten druhý díl zdál úplně stejný... Při prvním jsem byl opravdu hodně nasrán a divil se, co nekteří lidé vydávají za "film". Teď jsem už věděl, do čeho jdu. Souhlasím s Tetsuem ohledně té kamery i vizuálních gagů, obsazení Maxy a Vondráčkové, přesto myslím, že tento díl byl o chloupek lepší v tom, že měl něco, co vzdáleně připomínalo děj. Ostatní jako vždy - ze začátku se to docela rozjede, pak se ale snímek utápí ve stále stejných nudných zaběhnutých kolejích. 90% vtipů je opět o sexu a dobrého herce abys pohledal. Narážky na kritiky trapné a nefunkční a...tak. Jen doufám, že se někdo nerozhodne natočit Anglického krále podle scénáře Evžena Gogely. To by mohl bejt opravdovej průser... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Určitě horší než první díl. Je to opět bezdějový film s pár trapnými scénami a nesympatickými postavami. Vtipy musí znát snad každý, kdo žije na Zemi. Tento film je v podstatě směsice nejznámějších českých vtipů a do toho je vloženo něco, čemu Zdeněk Troška říká děj. Jednu hvězdu dávám za to, že sem se párkrát mírně usmál. 1 hvězda. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama