Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si shrneme všechny 3 díly Kameňáku. První se mi osobně líbil a celý film byl vtipně a vesele natočen. Druhý byl o dost slabší, zvlášt' když místo herců tam začnou hrát zpěváci!!! To jsem neskousnul a třetí naprostá katastrofa, kterou nezachraňuje nic, ale občas se hláška povedla zasmál jsem se. Celý třetí díl je naprosto trapný, blbý a naprosto odfláknutý! Tak asi takhle je pořadník: 1 (3* 45%), 2 (2* 35%) a 3 ( odpad! 1%) a to jedno procento je za úvodní titulky, kdy se zlomí trojka. :D ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší zvěst, že "K3 má příběh", mě udolala natolik, že jsem se nechal přemluvit nadšenými rodinnými komentáři televizního programu a zhlédl jsem také - abych po "moderních" prostřizích fotbalového zápasu s prostřihy na Moniku Absolonovou, hluboce litoval. Za to, že jsem si trilogii vážně střihnul celou, jsem na sebe asi i trochu hrdý, ale divákův masochismus je to stále stejný. ()

Reklama

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Ač se to zdálo nemožné, tak svojí stupiditou děje třetí díl překonal zbylé dva. K tomu přidejte vtipy, kterých jsem na jednu stranu znal méně, než u předchozích dvou dílů, na stranu druhou však jsou tu anekdoty trapnější. O hercích se netřeba vyjadřovat, to bývá v takových filmech na denním pořádku. Takže po zásluze je tento díl v zdejších žebříččích tím nejhorším. Naštěstí Troška dodržel slovo a třetí díl je tak navždy posledním. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se zdá, že jde snad o nejlepší z kameňákovitých filmů, je to hrůzná snaha o komedii z vtipů, film postrádá jakoukoli dramatizaci, vykreslení postav a příběhu. Tentokrát se do městečka přistěhuje parta rómů, kteří se stanou nástrojem pomsty starší maminy bohatého pana Kohna. Co musím režisérovi Troškovi vyčíst, je především to, že celému národu ukazuje, že je zcela normální a v pořádku podvádět svého (i když notně natvrdlého) manžela. A mnohé další nechuťárny zde Troška ukazuje jako normální. No prostě je to bída a hrůza. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Víte co? Tenhle díl vůbec není tak špatný, aby se řadil mezi ty nejhorší filmy všech dob. Odvrací se od modré erektivní vody k rómské problematice a zkorumpovaného fotbalu. Pár momentů ve filmu mě opravdu dostalo. Například, jak si šli cigoši pro sociální dávky. :-D Dal bych 3 hvězdičky, ale někdo se Trošky prostě musí zastat a budu to já, který mu jednu hvězdičku dá k dobru. :-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)
  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno