Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Adman 

všechny recenze uživatele

3 * ... to je to nejdrzejší maximum, které může dosáhnout jakýkoli zdravý hodnotící divák. Abych to hned na začátek zdůvodnil, tak jedna hvězdička je za kameru, stejně jako u předchozího dílu. Druhá je za šílený experiment druhého dílu co lidi snesou a třetí je za šílený experiment maximální únosnosti bytí na planetě Zemi. Z toho vyplývá že se nestydím za to, že jsem se u "filmu" (citlivkám pardoon za tak silné slovo) i více než jedenkrát zasmál. Já zde nebudu hodnotit žádné příběhové linie, žádnou hudbu a žádné herecké výkony a já nevm co ještě. Uvědomuji si jednu podstatnou věc, a to, že film nevznikl za účelem obsahovat všechny tyto vyjmenované věci. Vznikl za účelem pobavit diváka, který když k tomu nepřistupuje pasivně ("To sem zvědavej co to zase bude za odpad!"), tak má solidní šanci pobavit se. Doufám že vám to něco řeklo a příde mi jen škoda že se film topí v největších propádácích, a že lidé na filmu nehledají to něco málo dobrého a nedají aspon 1 * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tímhle dílem jsem stejně jako Troška s Kameňákem skončil. Tedy alespoň prozatím, protože tohle už bylo velké zklamání. Opravdu dobrých hlodů (vtipů) tu bylo jako šafránu a to byl největší kámen úrazu. Když už se u podobných braků ani moc nezasmějete, je to na funus. Fotbálek s Romy taky nic moc, stejně jako omáčka okolo všech postav z předchozích dílů. Už toho prostě neměly moc co nabídnout a doslova se vařilo z vody – která už byla dost zteplalá a měla příchuť chcanek. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

No, je to o trochu lepší než předchozí dva díly, ale že by to bylo něco, to tedy ani omylem. Objevuje se zdě něco, co úplně chybělo v jedničce, trochu se objevovalo ve dvojce, čemu se říká příběh. Scénář je stejně děravý jako u předchozích dílů, podobně je tomu i s vtipy, které jsou povětšinou staré. Trochu mě zaujal konečný fotbalový zápas a scéna jak Josef Carda pouští elektriku do rybníka. Blbost, ale poměrně koukatelná. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Já se musím upřímě smát, jak to tady každý pálí odpadem, nadává a buzeruje Trošku, ale proč? Proboha PROČ? Proč se na to díváte? Je jasné že trojka nemohla být jakkoliv dobrá, omílá to stejné pořád dokola a od druhého dílu graduje naivita a trapnost. Jenže když to vidí 25 000 lidí, polovina na tom byla beztak v kině, tak se nedivme, že má Troška chuť točit dál. Já se ale i přesto bavil a odpad opravdu dát nemůžu, doufám, že hejtaři prominou :) ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Kameňákov žije fotbalem, a je to na celém městečku znát. Bohužel, oficiální tým Lea Khona se neprojevuje žádným extra výkonem (asi jako Brno v současném ročníku Gambrinus Ligy), a hrají tak strašně, že už se na to nemůže dívat ani Khonova příšerná tchyně. Ta díky vítězství ve Sporce má peněz na rozdávání, a tak se s Khonem vsadí, že postaví tým - který ten jeho rozdrtí. A vzhledem k tomu, že se zrovínka do městečka přistěhovala jedna rozvětvená cikánská rodina (která se s míčem na kopačkách snad i rodí), nemá hledání nikterak těžké ... U předchozích filmů jsem ještě přimhouřil oko, ale napotřetí to už Troškovi neusnadním. Sada vtipů je v kameňácké trojce rozšířena (díky cikánské rodině) rozšířena i o ty rasistické (což jak Troška určitě dobře ví, v naší krajině náramně frčí), nicméně největší příděl vtipů si už Troška vypráskal v prvních dvou Kameňácích, a na trojku už moc nezbylo. Fakt se divím (a v trojce trojnásob), proč ti herci do tohoto projektu šli - co jim za to rejža nabídnul? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)
  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)

Reklama

Reklama