Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Kameňák 3 není o nic horší než předchozí díly (resp. jednička, tu jsem viděl) - vtipy jsou stejné, herci stejní (až na menší škatulata, která jsem popsal na předchozích řádcích) a prostředí se taky nijak nezměnilo. Skoro to vypadá, jako by to celé Troška natočil na jeden zátah a rozseknul na tři…"

Filmweb.cz (Petr Siska)

"V Kameňáku 3 se sice poprvé objevuje něco, co by šlo s odřenýma ušima (bez uší?) nazvat filmovými postupy a příběhem, ale jako celek se stále jedná o nepojmenovatelné cosi, co se dostalo na plátna kin jen díky vypjaté mediální masáži. Po cimrmanovském způsobu by se chtělo říci, že diváci chtějí…" více

Kinema.sk (Vladimír Kurek)

"Existencia protozábavy, ktorú podporujú rôzne relácie v rôznych televíziách (nebudem robiť reklamu) má svoju pochopiteľnú podporu. Napriek tomu a bez toho, aby som sa pasoval za niečo čo nie som, musím povedať, že chvíľami mi rozum stojí nad tým, čo je niekto ochotný navariť a čo je niekto iný…" více

Tiscali.cz (Vítězslav Kořínek)

"Přestože se Zdeněk Troška držel osvědčeného postupu, tentokrát asi do kin tolik diváků nepřiláká, maximálně ze setrvačnosti. Třetí díl totiž už není tak vtipný (pokud se toto slovo dá u Kameňáků použít), jako díly předchozí, zazní dokonce už jen minimální množství vtipů a dojde dokonce na obyčejné…"

Reklama

Reklama