Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

misstake 

všechny recenze uživatele

No, takhle nějak to dělají motýli. Jedinkrát v průběhu celého filmu jsem se zasmál. Což je víc než u předchozího dílu. Ona inkriminovaná kazeta s Dolly Buster možná posloužila jako inspirace k celému filmu. Troška se podíval a řekl si: "Aha, takhle nějak se dělaj filmy." A pak to tak dopadá... Půl hvězdičky. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Sám se těm dvěma hvězdičkám divím, ale vážně - Zdeněk Troška se poučil z chyb svých předchozích Kameňáků. Tak třeba vytvořil základní osu příběhu s fotbalovou sázkou, okolo níž se více méně všechno točí. Správně se dovtípil, že nejvtipnější z celého Kameňákova je věčně soupeřící dvojice Laufer- Tauchenová. Polepšil se i v převodu vousatých vtipů do filmové podoby, takže už se tady nestane, že pointa je nám vyzrazena dřív než vtip začne (jako v předchozích případech). Oklestil obyvatelstvo o jeptišky, vojáky, učitelky a děvky (až na jednu velmi slavnou, samozřejmě). Ale tím má chvála bohužel končí, jinak je to pořád stejně přisprostlá pivní zábava. Jen pozorněji konstruovaná, takže zatímco v předchozím díle připadaly dva slušné gagy na osm špatných, tentokrát se skóre zvyšuje na 4:6. Proto 40% ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přátelé! Zdenda Troška to opět dokázal! Nejenže opakuje "úspěch" svých Kameňáků už potřetí, ale dokonce své výkony dotváří jako malíř své vrcholné dílo. Je to on, který mění pohled lidí mladých na Českou filmovou scénu a který starším dokazuje, že se umí zasmát jeho kameným vtipům, které jsou páleny na diváka rychleji než kulky z rotačáku Arniho (Schwarzenegger). Je to neuvěřitelné, jak tento malý usměvavý chlápek dokáže jednoduše vstupovat každým rokem do historie a poupravovat hranice kinematografie. Měli by jsme mu všici vzdát holt. Jednou bude mít sochu. Nevím jestli bronzovou ani jestli bude v Hošticích. Je však jasné, že někteří znás ho do posledních minut svého života půjdou uctívat svou močí a pohledy opovržení(nebo snad obdivu). Jeho socha jistě vydrží dlouhá léta a přežije většinu svých obdivovatelů a jednou, třeba jednou se k němu generace budou vracet a vzpomínat na jeho krásné české komedie. Ano přátelé tohle všechno se stane a vlastně už se to děje. Ano mistře, jste génius a po smrti budete jistě uznáván i svými kritiky, kteří vaše myšlenky dostatečně nepochopili. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zaráží nečekaně vysoké hodnocení, tak se bez mučení přiznám, že se mi při sledování filmu stalo něco, čeho bych se ani ve snu nenadál. Ve filmu byl vtip, který jsem neznal (!). Ba co víc, dokonce jsem se tomu vtipu zasmál (!!!) Přesněji řečeno jsem se mírně uchechtl, ale i tak jde o pozoruhodné zlepšení! Šlo o vtip "Tak vidíš vole, takhle se kradou kola" pronesený cikánem poté, co policajti zkontrolovali pytel pilin, a už ne kolo, na kterém ho vezli. Už jen z tohoto důvodu si Kameňák 3 jednu hvězdičku zaslouží! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tímhle dílem jsem stejně jako Troška s Kameňákem skončil. Tedy alespoň prozatím, protože tohle už bylo velké zklamání. Opravdu dobrých hlodů (vtipů) tu bylo jako šafránu a to byl největší kámen úrazu. Když už se u podobných braků ani moc nezasmějete, je to na funus. Fotbálek s Romy taky nic moc, stejně jako omáčka okolo všech postav z předchozích dílů. Už toho prostě neměly moc co nabídnout a doslova se vařilo z vody – která už byla dost zteplalá a měla příchuť chcanek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)
  • Každý film série je zakončen stejnou skladbou. (URBAN)
  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)

Reklama

Reklama