Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Jasika 

všechny recenze uživatele

Toho tady byly stovky, stovky a stovky.... Klasický příběh úchylného bohatého magora, který vezme pár lidí, milionů a jde se bavit. Příšerné herecká výkony, režie, žadný originální námět... na tomhle filmu není zhola nic zajímavého, až na jednu malinkou vecičku a to konec. Hodina a půl příšerného filmu stojí za tu poslední "hloupou větu". Musím říct, že mi to vyrazilo dech, ale stejně nemůžu dát víc než 1*. Znovu bych to nepodstoupila! ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Nabízí se přímé srovnání se sérií Saw: 1. Chybí tu Jigsaw jako hlavní charakter (a to je velký mínus) 2. Strašně dlouho trvá než lidi pochopí, co se po nich chce (Saw jde rovnou na věc) 3. Většina postav se narozdíl od Saw chová naprosto iracionálně a scénarista asi nikdy nepřemýšlel o psychologii postav v takovéhle situaci 4. Toho negra bych odpráskl hned 5. Ta squadra lidí byla celkově tak nesympatická, že se nedalo nikomu moc fandit (což se v Sawu většinou dá) - odsouzená, děvka, negerskej rapper (!!!), módní návrhář, nevýraznej manželskej pár, vegetariánka (!!!), iracionální policista a kněz, kterej je tam jedinej tak nějak normální. To že vyhrála (SPOILER) vegetariánka, mě celkem naštvalo, protože taková vegetariánka je vlastně úplně zbytečná existence. 6. Chtěl jsem dát 2*, ale za odbourávající konec dám 4*. P.S.: Ty peníze jsou zamotaný úplně, ale úplně zbytečně! Kdyby prostě na rovinu řekl, že jeden přežije, a hotovo, tak vlastní život je mnohem větší motivace než peníze. Proto všechny repliky jako "Co všechno uděláte pro peníze?" vyznívají strašně, ale strašně komicky. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Musím po letech upravit svoje hodnocení. Tohle nebylo napínavé ani zajímavé, neměla jsem ani strach, jen jsem se celkem nudila. Hvězdičku dávám za důmyslné zakončení. Jinak je na tomto filmu všechno špatně. Od obsazení po kameru a zpracování. Pro příště už budu vědět, že další příště nebude, alespoň co se týká toho filmu. ()

Henk 

všechny recenze uživatele

Po přečtení oficiálního textu distributora jsem si říkal,že mi to něco připomíná. Po deseti minutách jsem si říkal,že tohle už někde bylo. Po hodině dávám pauzu a štrachám v DVD, jestli to nemám dvakrát. Po konci si myslím,že jsem viděl i horší kreace na slavné předchůdce. Co ve filmu postrádám je gradace napětí(nikoli šílenství). Trochu mne rozhodilo,když odkráglovali hlavní hrdinku, ale ona to nakonec holka šikovná rozdejchala. No a konec byl docela slušnej. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama