Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

No nejedná se o filmový kult,ale nejedná se ani o doslovný odpad.Podle mého názoru se jedná o filmový průměr,i když ne každému se film líbí.Tedy je pravdou,že od něj divák nemůže očekávat něco extra až něco doslova neočekávané.Spíš by mě na něj hledět jkako na film a ne se v něm šťourat,i když i na mé straně jsou filmy,které mě také neoslovily.A tak jak se říká,Každému se líbí něco. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to bylo blbý! Já tyhle filmy o lidech zavřených v nějakých uzavřených prostorech mám moc rád, ale tohle bylo blbé až na půdu. 9 nesympatických lidí bez nějakého charakteru nebo něčeho, díky čemu by jim člověk fandil (na začátku celkem dobře vypadal kněz, ale ten se pak jenom zbytek filmu modlí nebo cituje něco z Bible... a ne, není to náboženský film), už od začátku je jasné, kdo přežije a kdo tu bude magor no.1, žádný pořádný zvrat tady nenastane, snad jen posledních 10 minut stojí za zmínku, i když magor no.1 působí spíš směšně. Konec zajímavý je, ale tak na rok 2005, stejný závěr už jsem u filmů tohohle typu už nejmíň jednou viděl. Celé to hlavně působí strašně odflákle, postavy jsou ploché a nepromyšlené a nějaké napětí a atmosféru aby člověk pohledal - tady totiž žádná není, snad kromě těch posledních 10 minut a i tak s nimi mám nějaký problém. 1* ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nehorázně špatný, kopíruje Saw, ale tak dementně, až je to nechtěně vtipné. Slabé herecké výkony, mizerný scénář a režie, absolutně nenápaditá úmrtí...tuhle ptákovinu by natočil student gymnázia za pár šupů. Ta jedna nezasloužená hvězdička je za konec, který jediný má v sobě prvek promyšlenosti...ale to co k němu vede je choleris dementosis. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhleten film umírá na nudu. Totiž ani za půl hodiny se nic zvláštního nesemele. Do téhle nudy ještě přichází hudební vložka, a není nejkratší. Do toho modlení, a citáty z Bible. No, prostě nuda až na půdu. A já se přiznám, že jsem se skamarádil s knoflíkem rychloposunu. Podle názvu jsem soudil na trošku jiný „šmrnc“. Ten černoch měl být zastřelen hned, lezl mi na nervy. Ne pro barvu pleti, ale pro jeho chování. No, teprve ke konci se to dějově zlepší, ale to už je pozdě, divák už spí. Za ten konec bych něco dát mohl, ale nedám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama