Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono to akosi netreba veľmi spájať s prvým filmom, pretože okrem toho, že hlavná hrdinka vidí prízraky ( a nieje to kvôli nejakej očnej operácii ), tak si tieto dva filmy niesu podobné takmer v ničom. Akurát tak v tom, že vedia postrašiť diváka. V tomto prípade o čosi menšou intenzitou, ale aj tak sa vám pár scén vryje do pamäti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Oko 2“ si tak drží dobrou kvalitu prvního filmu, jde si vlastní cestou a má svoje vlastní nešvary, stejně jako první film. Především je to skutečnost, že ty filmy jsou docela dost klišovité a je celkem jasné, jak se budou vyvíjet. Pak jsou zde ale skvělé scény, které vás doslova pohltí, a vy si budete užívat jejich hororovost. Takže nadprůměr, ale úplně výjimečný tenhle horor opět není. ()

Reklama

jondzavid 

všechny recenze uživatele

O triedu slabšie než jednotka. Slušne sa to rozbieha, najmä 2/3 filmu je výborná (autobusová zastávka), ale v závere tomu dochádza dych. Jednotku pokazilo prehane až hollywoodsky štylizované finále, dvojka má zase opačne až príliš tlmené nezáživnejšie finále (aj keď o prehnanosti sa tu dá tiež hovoriť). Čo sa týka lakačiek 1.diel bol cca. 60 minutový nárez, tento je asi 30 minútový takže dávam o jednu * menej ako u prvého dielu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se mi to líbilo o něco málo víc než jednička. S tou si sice nemá skoro nic společného (tady se ženě, co normálně vidí, zjevují duchové - v jedničce se slepé ženě vrátí zrak transplantací očí, ale následkem toho vidí duchy), taky se to tady místy táhne, ale zase asi tak dvakrát jsem se lekl a bavilo mě to o něco víc, než jednička, hlavně v poslední půl hodině. A potěšil mě i optimistický konec, byť na reinkarnaci nevěřím. Není to úplně spoiler, nebojte, tak jak jsem to napsal to může značit cokoli. Celkový pocit z toho mám ale překvapivě dobrý. Silné 3* ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu zde doslo k zmene zanru, coz samozrejme neni samo o sobe spatne, problem vsak je, ze byl film prezentovan jako horor, ovsem az na par ulekovych okamziku (mimochodem o dost slabsich nez v jednicce) s nim nema moc spolecneho. Tudiz na tomto poli Oko 2 selhava, jako samostatny a na jednicce nezavisly mysteriozni thriller by ale vubec nebyl spatny. Chtelo by to ale oprostit se od toho castecneho fusovani do hororu a snimek takto neoznacovat. Co se tyce formalnich prvku, opet vynika zvukova stranka. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Singapuru, Thajsku (Bangkok) a Číně (Hong Kong). (GASTON73)

Reklama

Reklama