Reklama

Reklama

Do hlavní dějové linie jsou zasazeni tři profesionální odstřelovači. Hartman – odstřelovač policejní jednotky. Ching – bývalý policista uvězněn za nešťastné zabití rukojmí při akci. A poslední je nováček u policejních sborů OJ. Ching dává za vinu Hartmanovi, že byl uvězněn a jakmile ho propustí z vězení pokouší sabotovat Hartmanovu práci a hlavně chce nasimulovat událost, kvůli které byl uvězněn. Aby získal Hartmanovu pozornost jako rukojmí použije jeho dceru. Do toho se přídává OJ, jehož vzorem je právě Hartman, a tak se všichni tři pouští do strhujícího souboje odstřelovačů v hongkongských ulicích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Osobními vazbami a pohnutkami poháněná rivalita trojice elitních policejních odstřelovačů (ambiciózní žák, zkušený učitel a psychopatické bývalé eso, akorát propuštěné z vězení) vizuálně napodobuje "bayovskou" videoklipovou efektnost, ve vyprávění příběhu či v zobrazení motivací však zkratkovitě a zmatečně selhává (holt se hodně vystříhávalo). Závěrečná přestřelka ve skladišti se ale povedla, proto skoro 3*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dante Lam ma z reziserskej kariery klasicku sinusoidu, po fakt genialnom filme Beast Stalker 2008 som ocakaval dalsiu pecku od Lama ako rezisera. No a velke sklamanie, traja sniperi, jeden chce nasimulovat podmienky, za akych ho strcili do basy. Nuda, nuda, púlane tempo, zas nuda a do toho vatovo plane kokoti plky. Ze sa parkrat vystrelilo je mi u prdele - to sa bezne dialo aj u Dudikoffa a ake srance v 90. rokoch tocil, jedna hruza vedla druhej. Tu to vidim rovnako  : 6 % ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Akční? To ano. Nápadité? Ne. Zábavné? Ani ne. K zamyšlení - jak to většinou šikmáčí na konci filmů dělaj? No, zkoušej to, ale je to spíš voser. Na zabití času - ne na pobavení, ne na potěšení a ani ne na zklamání. "Odstřelovače" s M. Wahlbergem v hlavní roli si už nepamatuji, ale pamatuji si, že byl pro mě záživnější. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako je už v komentároch uvedené, problémom Odstrelovača je množstvo podobných postáv, z čoho môže mať neznalec takýchto filmov rozhodne veľký guláš...ale na druhú stranu je to aj vynikajúco zvládnutý film, či už po technickej stránke - konečne sa naučili používať americký štýl kamery, aj dejovo, aj akčne...oplatí sa vidieť, len treba pristúpiť na pravidlá hry filmu ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pekne sme si zasnajperovali v Hongu Kongu a môžeme rekapitulovať. V prvom rade zamrzí, že projekt nezobrala do papŕč Južná Kórea, ktorá dnes točí určite lepšie a obsadzuje filmy hercami, z ktorých nie je človek dopletený ako chrbtový kôš. V druhom rade snímok poškodil likvidačný zostrih na hoďku a pol a tak pri tejto stopáži a tej ich hatlanine s titulkami o nejakom hlbšom vykreslení postáv môžete akurát tak snívať. Neuveril som nikomu ani nos medzi očami. Hudobný doprovod tomu tiež vtisol pár faciek a celé to drží pokope asi ako pes ježa. No nebudem trhať kolektív, veď do trojky sa to určite zmestí. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama