Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Centrum zábavné tvorby České televize přichystalo v rámci projektu Nadměrné maličkosti povídku situovanou do doby, kdy králem diskoték byl Pavel Horňák a jedním z mála povyražení pro tehdejší studenty byly chvíle strávené na lyžařském výcviku. Na tzv. lyžáku se dá prožít ledacos první sex, první láska, první zkušenosti s alkoholem, první cigareta, ale také něco, co jen tak někdo nezažije. Jedinečnou příležitost zjistit co ještě jiného se dá prožít na horách, než to, co známe z hitů Sněženky a Machři, či Snowborďáci, máte díky povídce scenáristy a režiséra Jaroslava Pozziho Hypnóza. Kromě osvědčených hereckých hvězd typu Viktora Preisse, uvidíte Vojtu Kotka, Jiřího Mádla, ale i řadu dalších mladých nadějných herců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Adman 

všechny recenze uživatele

Film je na úrovni studenta třetího ročníku filmové vysoké školy (FAMU). Celkově to vyznívá jako když se sešlo na horách pár lidí, řekli si že natočí nějaký ten film o lyžařské výcviku, který se nakonec musel dodělávat na poslední chvíli aby se to všechno stihlo. Jinak vše ostatní, jako začátek a konec, jasně dané příběhové linie zde jsou. Jednotlivé postavy mají své charaktery kterých se drží, zkrátka námět a i scénář, jsou velice povedené. Co se týče herců ve vstahu k příběhu se dostáváme k něčemu mezi "Sněženkami a machry" a "Snowboarďáky". Všechno tu zachraňují ftipné a humorné scény, kterých tu je naštěstí tak akorát aby to vykompenzovalo ostatní hluboké nedostatky. Právě toto je ten hlavní důvod mého hodnocení. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Ten Mádl to je tak přirozenej neherec až je z něj perfektní herec, ehm :) Jinak tahle televizní povídka s účastí Preisse mě dost pobavila a atmosféra lyžařských výcviků se jeví jako opravdu vděčná (Hypnóza, Sněženky a machři, trochu Snowboarďáci...). prostě nic velkýho, jen taková příjemná maličkost na odpoledne. ()

Reklama

Lucie505 

všechny recenze uživatele

No.... zajímavé téma. A to je asi vše. Tento příběh jako by se přihodil spolužákům Vikiho Cabadaje ve vedlejším pokoji. Viktor Preis = pan Brzobohatý, Tereza Bebarová = Veronika Freimanová, paní Obermaierová = paní Valentina Thielová, Milan Šteindler = kotelník Boris Halmi, a tak dále... Jedna hvězdička za Jirku Mádla, který mě místy až děsil, a druhá za sympatického zdravotníka:-) ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi tak na stejné vlně coby Vše pro syna...nadměrné maličkosti mohou čerpat kvalitu pouze v chytře vymyšlených příbězích se zajímavou pointou...v hereckých výkonech, režii, kostýmech, prostředí, zkrátka ve všem ostatním pokulhávají, a to tak, že to nelze moc omlouvat televizní tvorbou...ale jak říkám, příběhy zajímavé a inteligentně vtipné, což je nutno v této době ocenit... ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebyla ztracená hodina, kterou jsem u tohodle strávil, jen proto, že je to z lyžáku bych to se Sněženkama určitě nesrovnával, to by ani nemohlo obstát. Líbil se mi Preiss a Mádl zvlád svou roli výborně, tady bylo krásně vidět, že je lepší hereckej ksicht než Kotek. Dobře jsem se pobavil a při hlášce: "Spíš?Ježiš já jsem kráva" jsem šel do kolen:) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama