Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Vydařené jak hereckým obsazením a jejich hereckými výkony tak dobře vtipným příběhem,na jedné straně rodiče Petra a na druhé straně rodiče Gábiny a když se rozhodnou že se Petr s Gábinou vezmou a jejich rodiče se vzájemně seznámí zjistí jejich rodiče že jsou jejich děti asi sourozenci aby se rozešli vymyslí si že Gábina trpí jistou úchylkou a nastrojí to tak aby je rozeštvaly ale mladí se nechtějí vzdát,nakonec to dobře dopadne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +excelentní podívaná, zábavné, trefné, milé, super herecké složení, výborné výkony, scénář -tohle mělo být delší, klidně si to nazávěr mohli ještě více povysvětlovat a více to konfrontovat/// Když řeknu, že to je film o ho*ně, tak to není tak úplně pravda. Je to film o vztahu dvou zamilovaných. Jen jim to rodiče trošku zkomplikují. Každopadně je to výborný film, který děsně zvedne náladu a pobaví. A jestli je tam ta ingredience navíc, co už naděláme. Důležité je, že tedy nic nechybý./// Celkem 93%/// ()

Reklama

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zfilmovaná špatná anekdota. Nevím kam Češi dali vkus a rozum. Martha Issová je nesledovatelná osoba, která neumí hrát, je neskutečně nepůvabná, a divákovi je za ní trapně. Jinak měl film dost slušné obsazení, jak těch "starých" dobrých, a nebo vtipného nejmladšího Prachaře. Jinak fakt, když sleduji české filmy, tak se za svůj národ stydím. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Issová klasicky výborná, jako vždy a Dušek po dlouhé době opět snesitelný... Jenže povětšinou až příliš obhroublé a buranské a režijně ne příliš zmáknuté Ten zlý autobusák mělo být co? Balení holek v aquaparku skrze stahování podprsenek (notabene v primetimeu) mělo být co? A hovno Evy Holubové, to už je opravdu MOC!! ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Prověřené a přitom nikdy neokoukatelné kvarteto Dušek-Stašová-Klepl-Holubová si to užilo, nevadí ani krajně nepravděpodobný scénář (a nechtějte po mě, abych bakalářsky dodával, že takové píše jen život, to snad opravdu ne) a přinejmenším kontroverzní "vzkaz budoucím generacím", který já osobně bych tedy nezkousl. Řemeslně nadstandard, dokonce i chvilky balancující na hraně trapnosti zvládla nakonec režisérka a taky mladí Prachař s Issovou na jedničku. Nemůžu popřít, že jsem se bavil, a o to tady má jít. Takže 70 %. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Z natáčení této inscenace se dostala do rukou nejmenovaného bulvárního deníku svatební fotka mladých hrdinů z filmu. Deník ji však vydával za skutečnou svatbu Jakuba Prachaře a Marthy Issové, kteří spolu v době natáčení již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu nějaký čas přiživoval. Vše prasklo ve chvíli kdy Martha dle svých slov "vyměkla" a uvedla věci na pravou míru. (DaViD´82)
  • Když jedou Eva Holubová a Jaroslav Dušek spolu autem, je vidět, že SPZ Duškova vozu je zrcadlově otočená. Záběr byl digitálně obrácen a SPZ tedy začíná obrácenými čísly. (JSSVLVKMK)
  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)

Reklama

Reklama