Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Papercut odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, paráda jsme dva namachrovaný zlodějíčci co vykrádaj "bohatě" vyhlížející baráky. Když najdem hovno v prvnim domě vlezem k sousedům kde je nádhernej gauč s výmluvnym nápisem a přivázenej týpek k posteli s trezorem vedle sebe. Probudíme týpka a zeptáme se ho jestli nezná kombinaci vždyť je to přece jasný, že ten jí zná. Týpek, ale jen nesmyslně mumlá a najednou dostaneme pár ran přes řepu a když se probudíme, jsme svázaný, wtf?? Do dveří najednou vtrhne nějakej vidlák a začne restovat svoje těžce vydělaný centy aby pak tomu chudákovi udělal takový menší pupendo. Vzhledem k tomu, že jsem zkušenej kasař tak si dokážu pouta odemknout třeba i injekční stříkačkou. Osvobodím kámoše Detroita, fajn jméno, že jo? taky bych se tak chtěl jmenovat, ale co, Tony je taky fajn, nakonec osvobodíme i toho nebožáka, ale bez peněz přece neodejdeme. Kombinaci bude znát ten šéfík tady, tak ho zpacifikujeme a přivážeme na postel. No jo, ale prej tu jsou další lidi tak je jdu hledat a Detroita tu nechám s našim novým kámošem. Nic nenajdu a začínám bejt pěkně nasranej tak se vrátím a Detroit mi tu zničehož nic omdlel wtf?? Chudák kluk furt brečí a řve, že chce svojí sestru, přece ho v tom nenechám tak du hledat znova, ale zase nic doprdele to je nějaký divný. Aby taky když pak Detroita drží pod krkem náš chudák kluk wtf?? abych zachránil Detroita tak si píchnu injekci s nějakou sračkou paráda co bych přece pro kámoše neudělal. Nebudu to natahovat a pochlubím se, mám i laserové oči páč vidím přes kápi kterou mi ten syčák dal, ale stejně mě přemůže :(. To by asi tak stačilo ne? Tahle parodie na Saw nebo Hostel postrádá všechno co by takovej film měl mít. Blejsknou se tu i dva fízlove či co to je, ale ty nic nezmůžou páč maj dohromady IQ menší než sedlo od koně. No nic dámy a páni tuhle nádheru od Popronu nekupovat ani na ní nekoukat zabitej čas. Poprone strč si tyhle sračky doprdele díky. ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Kvalitní snímek to rozhodně není, chyb se tu dá najít spousty od příšerné kamery po chování jednotlivých postav, kde i nejvypatlanější člověk by se choval jinak... i přesto všechno já si tu podívanou celkem užil a podobně vypatlaného maniaka bych celkem bral i do nějakého dalšího snímku. A hodně velký plus bych dal za konec, na kterém většina filmů pohoří. Zde sice žádný zázrak nebyl, ale konec to ne úplně zazdil a poskytl možnost pokračování. 45% (viděno česky). ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Víc než horor to spíše připomínalo reportáž ze sadomasochistického salónu, každopádně amatérismus a nízkorozpočťák z toho číšil každým coulem, ale zase je fakt, že si trošku s tím vyhráli, i když někdy jsou to dialogy jak z páté pomocné. Hodnocení: 45 % ()

veverysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť niečo, čo nie je ani ryba ani rak, k tomu podporené nízkorozpočtovou formou a na nervylezúcou vraj in trasľavou kamerou a výsledok je jasný, je ohromnou trúfalosťou nazývať to horor a ešte väčšou prirovnávať to k Saw, je to nepodarok po všetkých stránkach a nezaslúži si hovieť v databáze filmov, lebo to film nie je. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho dáku ťažkú nepozerateľnú hovadinu, ale bolo to celkom v pohode a keď si odmyslíme amatérizmus a nízky rozpočet, tak je to celkom fajn dielko. A ešte tá parádna stopáž, čo k tomu viac dodať...50% ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zial, mame tu cest s exploitation hororom, ktory principialne nestoji ani len za komentar. Vsetko sa v nom vlecie, herci sa spravaju ako ciri imbecili, ved napokon ich herecke vykony tomu vyrazne napomahaju. K tomu si pripocitajme hovadsku kameru, plus, ako bonus.... drobatko nepochopitelne mucenie ludi istym nepochopitelnym psychopatom. Nerozumiem, preco pri tomto filme ludia vidia podobnost so SAW alebo Hostel. Mne to ani jeden z danych filmov nepripominalo. Co vsak chapem je fakt, ze mame tu cest s tradicnou sr@ckou, a tak nemozem inak, nez siahnut po odpade... 0%. ()

dmatejek777 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neskutečně debilní film jsem dlouho neviděl. Taková sračka jak se mohla dostat vůbec k lidem fakt nechápu! Stačí chvilka tohohle shitu a utrpíte duševní újmu. Fakt poděs. Zvládli by to natočit i vymaštěnci v hospodě s mobilem a výsledek by byl totálně stejnej! ()

schindler odpad!

všechny recenze uživatele

První film roku 2011 a hned taková sračka. O filmu se nemá cenu rozepisovat, stačí už jen to, že je natočený ve formátu 4:3. Doufám, že tentokrát nebude platit přísloví, jak na Nový rok, tak po celý rok. ()

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Slabé a naprosto neoriginální.Na SAW to rozhodně nemá a tedy nejde ani mluvit o navazování na tradici takových filmů. ()

LUCIM 

všechny recenze uživatele

Větší rozpočet a mohlo by se z toho i něco podařit. Téma je zajímavé, ale zpracování bohužel hodně vázne. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou mi tahle amatéřina bohatě stačila. Je to jako kdyby se děti rozhodli natočit horor a aby je nikdo neviděl tak by celou dobu byly jen ve sklepě. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Rozvleklá nízkorozpočtová amatérská hororová slátanina odehrávající se skoro celá ve sklepě. Samé svazování a k tomu zase útěky z pout. Moc řečí a dlouhé scény. No a o konci ani nemluvit. ()

Sekon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodně nesahá lahůdce jménem Saw ani po kotníky.. Ba co víc, se Sawem má opravdu máloco společné. (Divím se, že se debaty srovnávající tenhle snímek a tuto "věc" vůbec vedou.) Co se týče hodnocení : Krom prostředí hnusně vypadajícího domu, jež si mnoho lidí dokáže spojit s realitou nemá v sobě absolutně nic. Nemá špetku fantazie, špetku herectví, špetku inteligence.. Když se nad tím zamyslím nemá vlastně špetku z žádné kladné vlastnosti jež znám. To prostředí si zaslouží alespoň 1 hvězdičku, společně se zasmáním nad tím dementním úchylem a zbykem dementních postav zainteresovaných do dementních scén. No hrůza.. Ale svým způsobem je to dementně okouzlující.. Takže za 1 hvězdička.. ()

kirmalee 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, když se ve skutečnosti ukázalo, kdo je opravdu vrah. A to hned na začátku. No a poté se z toho stala jedna brutální honička, jestli toho vraha opravdu zabijí, anebo ne. Možná by to mělo hlavu a patu, jen to chtělo ještě trochu zpracovat. ()

vilimen odpad!

všechny recenze uživatele

nic noveho v tomto filmu nenajdete, je to totalni kravina a myslim, ze byla ztrata casu se na to vubec divat...mrzi me, ze jsem to vydrzel do konce... ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Hodinová instruktáž jak se nechávat mučit s opakováním. Masakr vypadá reálně, za to jedna hvězdička. Jinak nuda, hlavní hrdina úplný trotl, záporák je typický úchyl z psychiatrických filmů. ()

Reklama

Reklama