Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi nízkorozpočtové céčko, které se topí ve vlastních sračkách.Kamera otřesná, herecký výkony k pozabíjení a zápletka takka nulová. Možná se pan Mckinlay snažil tento výplod fantazie obohatit začáteční "vykrádačkou". To se mi jakštakš povedlo, ale nemůžu se koukat pořád dokola na počátečních pár minut. Rozhodně nedoporučuju. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ne každej exploiťák se musí zákonitě povést a příznivcům líbit... Tohle je taková nízkorozpočtová volovina odehrávající se v jednom baráku, asi pět herců, řežou se tam a mučí jak se dá, špatné triky, hodně krve, žádný děj ... A hlavně je to celé amatérské a nehledě na obsah, který se v některých částech vyrovná i tomu nejtvrdšímu z tohoto subžánru, jedná se prostě o brak a dost nudnou, nesympatickou záležitost ... Ještě že to má tak krátkopu stopáž. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka, která dává slovu amatérská zcela nový rozměr. Něco tak debilního už jsem dlouho neviděl. Herci byli totálně otřesní. Příběh a ani jeho náznak zde zkrátka nebyl. Mučení, krev a další hororové prvky film postrádá. Napětí žádné. Osudy hrdinů jsou divákovi lhostejné. Kamera byla tak debilní, že už jsem podobně debilní kameru hodně dlouho neviděl. Kdybych se pokusil podobný film vytvořit s kamarády a zaznamenat ho na mobil, tak je výsledný efekt jistě nesrovnatelně lepší. Ještě ke všemu pan režisér nesáhl ani po špetce orginality. Kradl, kde to šlo. Vše co ukradl, však zkurvil. Tuhle sračku lze skutečně pokládat za vzorového zástupce odpadu. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Nedokážem pochopiť ani za svet tomuto hodnoteniu tu na CSFD. Každý to zrovnáva so Saw, alebo Hostelom, ale s tými filmami to okrem mučenie nemá fakt nič spoločné. Veď je to klasický nízkorozpočtový exploiťák, akých sa v minulosti točilo požehnane. Herecké výkony sú síce len priemerné a nájdeme tu aj niekoľko logických dier, ale stále to podľa mňa stojí za pozornosť. Dej je celkom originálny, nejaké úteky, dokonca malé prekvapenie. Mučenie a gore tiež stoja za to, dobre technicky spracované a pekne zahraté. A k tomu ešte nádherné interiéry (samozrejme v rámci subžánru). Ja to v kľude ohodnotím, tak ako to hodnotím, veď to malo aj rozumnú stopáž. Podobný film: Grotesque (2009) ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, to se mi ulevilo, když jsem se ujistil, že jsem dal tomuto filmu(?) už před časem místo v odpadu. Chlapci, kteří tento mentální zvratek napsali a zrežírovali, měli buď velmi těžké dětství, nebo ujíždějí na hodně bizarním pornu (případně obojí). Tato záležitost byla plným právem zařazena do žánru hororu, ale ne proto, že by v divákovi dokázala vyvolat strach a hrůzu, Hororem pro mě bylo těch osmasedmdesát minut, které jsem u této sračky musel vydržet. ()

Zajímavosti (1)

  • Přibližně v čase 1:00:00 lze na okamžik jasně zahlédnout hlavu člena štábu. (Zmrv)

Reklama

Reklama