Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

...dovolím si nazvať sa tenisovým fanúšikom. Nikdy som raketu nedržala v ruke no turnaje v televízii ma nejedenkrát prinútili udržať oči otvorené do piatej hodiny ráno, či naopak v túto nekresťanskú hodinu vstávať. To len k tomu, že tu bol predpoklad na to, aby ma film nadchol. Smola. Príjemná atmosféra síce ako-tak fungovala počas celej stopáže, ale vždy ju preťal typický, americký vtip založený na trapase, poprípade nechutnosti. Ja nehovorím, že to nemôže fungovať. Párkrát som sa skutočne zasmiala. Je ich tu však viac prepísknutých, než dobrých. Seann William Scott je obrovský sympaťák a robí zbytočné scény pozerateľnými. Dobre, dobre - vo výsledku ma zaujímalo, či sa skupinke študentov podarí vyhrať a budú konečne na titulnej strane novín namiesto futbalu, no viac ma potešili záverečné titulky. ...a ešte by som mala hodiť nejakú poznámku o Donaldovi Trumpovi, ale žiadna mi nenapadá. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

One man show S. W. Scotta na stokrát obehrané téma: „partička (středoškolských) looserů a trenér tahající je z největších sraček až k titulu“. Tentokrát však pojaté nikoliv jako seriózně se tvářící (romant.) drama, ale regulérní komedie (parodie). Blbůstka, ale ten typ, co (některé) potěší a říkám naprosto upřímně, radši tohle roztomile-přisprostlé dílko, co se nebere (po většinu stopáže) vážně a je si dobře vědomo svých mantinelů, než (zde tolik oblíbený) „kýčovitý, scénáristicky kostrbatý, šablonovitý (unreal) konstrukt“... Wimbledon. 60% P.S. Mít na střední takovou učitelku volejbalu jako je Leonor Varela, na tom fotbale bych tenkrát (nejspíš) tolik nebazíroval. P.P.S. zajímala by mě pouze jedna věc. Ví A. Agassi o novém koníčku své manželky Steffi (Nash) Graf? Nebo je to všechno „trošku jinak“ a chudák Steffi momentálně sama táhne rodinný rozpočet.....? Ostatně, nic není věčné a (pohasínající) slávy a vzpomínek se skutečně nenajíš. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama