Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Parodie na sportovní filmy od Toma Bradyho se povedla. Tentokrát nemůžu hodnotit kvalitu filmu, ale to jak mě bavil a jak jsem se u něho zasmál. Celkově děj byl dost předvídatelný a už nesčetněkrát natočený, ale na tomto díle se mi líbili, zaprvé vkusní herci a pasující na míru této ujeté blbosti. Za druhé jsem se hodně nasmál při krátkých skečích, jako třeba na začátku útok na Zidana nebo tenisový duel Wiliamsové a Marii Šarapovové. Nebo ještě uvedu scénu, kdy trenér řval: To byl pokus o vraždu, pískej to! a potom: Rozhodčí jseš slepej?! A záběr na rozhodčí jak chodí se slepeckou holí. Prostě takové scénky byly podařené a splinily cíl, rozesmát diváka. Musím ještě pochválit i stylový a podařený soundtrack. Z druhé stránky to byl tuctový film a dost bláznivý. Ale u komedie se musí divák zasmát a to se myslím povedlo ve většině případů. Dávám 75% - čtyři hvězdy. ()

vorry 

všechny recenze uživatele

Skvělá, opravdu skvělá parodie. No zkrátka, když se skloubí vydařená komedie s americkým fotbalem, tak není co řešit. Je to skvost filmový kinematografie. Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale tohle byl jeden nejlepších filmů, co jsem viděl. WOW (né world of warcraft, ale vauuuuuuuuuuuuuu) :DDDDDD Já se smál od začátku do konce, to jsem nečekal, snad každou minutu byl nějakej originální vtípek :) Na filmy podobného kalibru se člověk dívá s chutí a nejlépe s kámošema - to je pak hustej nářez :)) ()

Reklama

luboss822 

všechny recenze uživatele

Konečne som zistil, ako má vyzerať poriadna paródia na filmy. Nečudujem sa niektorým tým nízkym hodnoteniam, pretože na to, aby človek pochopil naozaj každú jednu sekundu filmu treba mať pozretých snáď aj 20 filmov a navyše aj nejaký ten seriál. Všetky, ale úplne všetky filmy s tématikou amerického futbalu, ktoré do toho roku vyšli + ďalšie športové filmy (Ihrisko snov, 12 do tuctu, Rebelka, Hokejový zázrak, Blafuj ako Beckham, Vybíjaná, Coach Carter atď.) Ešte aj všetky názvy vo filme majú svoje opodstatnenie. Jednoducho kto sa nepohybuje v priestore amerického futbalu a nemá pozreté všetky potrebné filmy, tak si tento film neužije a bude mu pripadať trápny. ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Len dalšia nefungujúca paródia. Jediná skutočne vtipná scéna - Trotterove My Little Pony, inak hromada nechutností a trapovín navrch s povrchnými hereckými výkonmi. Dnešná ironicko-skeptická doba už neponúka žiadne skutočné komédie a sádza na prihlúple paróde. Nasmerujte prosím svoj pohľad k sekcii Podobné a po mikrosekundovej analýze zistíte, že tento film je vlastne taká istá joudovina ako všetky jemu podobné. Akoby si tvorcovia nepokrytecky preposielali scenáre. Keby išlo o mňa, padli by Comebacks do dedinskej ligy a film o nich hlboko do šedého pásma. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Pre športové filmy mám slabosť. Bohužiaľ tento film ich má za úlohu urážať. Lepšie povedané, neviem z atmosféry filmu vycítiť, či sa autori iné filmy snažia uraziť, alebo či si z nich chcú iba uťahovať. Ja nehovorím, že filmy na ktoré autori narážajú boli geniálne super, alebo nemali svoje chyby. Len mi neprišlo vhodné aby si ich bral do úst film, ktorý je s nimi na jednej lodi. Nebyť 2-3 vtipných hlášok vo filme tak by som išiel s hodnotením nižšie. PS: Vôbec nepochopím aký zmysel má parodovať komédie. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama