Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo celkem to šlo, jen mi přišlo že každý vtip jsem už někde slyšel, ale překvapila mě sešlost známejch herců, co mě už nepřekvapilo byl hlavní Fogler, kterej mi přijde takovej divnej, co mě ještě moc nepřekvapilo bylo to že neuvidíme moc duelů s pinpongem, spíše se film snaží udržet laťku vtipnosti což se moc nepovedlo(především scéna s "prostitutkamy" mi přišla vrcholně trapná) herec hrajícího toho Němce či co to bylo mi připomínal Sandlera a jeho Zohana. a Walken je parádní pošuk. Uspokojivé nicméně né nějak moc dobré. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je v dnešní době nějaká móda točit filmy ze sportovního prostředí, viděl jsme j už několik podobných kousků, ale tento se moc nepovedl. Hlavní hrdina i záporák se do svých rolí sice hodí velmi dobře, stejně jako „šílený hráč“ z Východního Německa, bohužel však vtípky tvůrců nevyloudily na mé tváři příliš úsměvu. Ani sympatický trenérova dcera to nemůže zachránit. Pokud se chcete pobavit u komedie ze sportovního prostředí, tak vám osobně doporučuji Blades of Glory. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama