Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Cyrus je typický film na jedno shlédnutí. V podstatě to neni nic nového. Matka žije pokojný život se svým synem, jednoho dne potká sympaťáka v podání Reillyho, zamiluje se a už to jede. Jenomže synáček to nehodlá tolerovat a dělá všechno proto, aby jejich vztah ukončil. Taková jednohubka na dopoledne, nenudil jsem se a rychle to uteklo. Marise to sluší, Reilly je v pohodě a Hill je tlustý až běda. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Cyrus mi přišel více než komedie jako romantické (romanticko-psychologické) drama, protože scén, u nichž bych se smál, nebylo mnoho. Každopádně jde o celkem poutavý - leč snadno předvídatelný - příběh, kde potěší skutečnost, že hlavními aktéry nejsou obligátně mladí lidé, popř. adolescenti. Občas není špatné se podívat i na rozvíjející se vztah starších lidí. Z hlediska psychologie poměrně poutavý a pochopitelný snímek pro nenáročného diváka. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie, priemerná komédia. Pri účasti J. Hilla som akosi očakával viac humoru, preto je jeho postava ufňukaného maminho maznáčika trochu sklamaním. Dalo sa z toho vyťažiť oveľa viac. Na druhej strane humorom prekvapil J. C. Reilly a na svoj vek dobrým vzhľadom Marisa Tomei. Inak film tesne za tri. Na jedno pozretie. 50%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Scenár veľmi slabý - nudný a nezáživný ako koniec koncov všetko v čom má prsty Mark Duplass. Mal by asi ostať len pri herectve. Na drámu sa tu v podstate nič nestalo, také obyčajné problémy v trojuholníku mama-syn-otčím a v rámci komédie som teda čakal podstatne viac vtipu a humorných situácií, hlavne čo sa týka naťahovačiek oboch komikov. Obom ten humor ide podstatne lepšie, len to už sme späť u toho scenára... skrátka až príliš obyčajné, bez chuti a bez zápachu, čisto podpriemerné. 40/100 ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím kam se ztratilo všech sedm milionů z rozpočtu (nechce se mi věřit, že by zúčastnění brali takové honoráře), Cyrus na sedm melounů rozhodně nevypadá. Postavy jsou zajímavé a do detailu propracované, jejich počínání snadno zdůvodnitelné a uvěřitelné. Hodně tomu pomáhá častá improvizace. Zklamala mě snaha být za každou vtipní. Jen proto, že ve filmu hrají John C. Reilly a Jonah Hill ještě neznamená, že musí jít o srandu k popukání. Mělo se zůstat jen v dramatické rovině, pak bych šel s hodnocením o stupínek výše. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama