Reklama

Reklama

Letopisy Narnie - Lev, čarodějnice a skříň

(seriál)
  • Velká Británie The Lion, the Witch & the Wardrobe

Obsahy(1)

Jednoho zcela obyčejného dne vstoupí čtveřice dětí - Peter, Susan, Edmund a Lucy - přes starou skříň do čarovné země Narnie. Čekají je tu úžasná dobrodružství, při nichž objeví fauny, přátelské bobry, obry i létající koně. O jejich přítomnosti se však dozví Bílá čarodějnice a jejich životy jsou v ohrožení. Je tu však ještě lev Aslan, který jim přispěchá na pomoc!
Podle slavné předlohy C. S. Lewise! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Proč to není někde ke stažení? Ta nová americká verze mě nezajímá, ale tohle se mi v dětství docela líbilo, tak bych se na to z nostalgie rád podíval. I délku to má přiměřenou.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Docela hruza musim rict cekal jsem lepsi vsude to chvalili,ale jak nato koukam je to vic divadlo nez film.Ode me si to nezaslouzi vic nez 2*.

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Výborné zpracování, věrné knize. Ale ten český dabing, to je hrůza. Nemyslím zvukově (hlasově), ale překladatelsky. To musel překládat nějaký ignorant, který to nikdy nečetl (faun Ťulpas!). Jinak v angličtině s titulky lahůdka! Ten špatný český překlad má na svědomí Jan Křtitel Sýkora.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

;)) Já měla už tam tušení jestli to promítání není díky Tobě ;)) Tak tedy ještě jednou děkuju ;)

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Tak na tomhle úžasném seriále jsem jako malá vyrostla. Každá neděle, kdy to běželo ve Studiu kamarád byla pro mě posvátná ;)) No, teď sem ráda, že jsem si mohla na Festivalu fantazie dát repete.

Reklama

Reklama