Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 034)

Adrian 

všechny recenze uživatele

V ramci stylu Rodriguez dokazuje, ze v mladosti z kopirovaneho "videl". Lenze tam kde tridsat rokov dozadu podobne B-ckove filmy burali tabu, dnes Rodriguez jednoduchym kopirovanim stylu bez pridania vlastnej hodnoty nema sancu na celovecernej stopazi plne zaujat divakovu pozornost. Nehovoriac o tom, ze to umyslene poskodenie filmovej kopie je vazne stalym opakovanim neskutocne otravne a navyse aj podlo zbabele (smutno prekvapivo aj u Tarantinovej polky) ;-), pretoze NASLEDUJE SPOILER: pre muzske oko potencialne zaujimava scena je ukoncena oznamenim o missing reel. [NY screening] ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Tohle byl Teror na moji bránici. Když se Bruce zeptal: Where´s the shit? Smála sem se, že to musela slyšet celá Planeta. Sayid z Lost se konečně začíná prosazovat i jinde. Měla sem se spíš podívat na původní verzi, ne na SE- poněvadž se to místy táhlo. Jo a taky doufám, že se po tomle zážitku nebude bát jít ke kožnímu, protože kdo ví, co za sliz se může vyklubovat třeba ze zdánlivě nevinného oparu. A mimochodem- to by člověk neřekl, jak vhod může přijít dětská motorka.. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jen taková jedna škaredá, opravdu škaredá středa patnáctého kteréhosi roku kdesi u Austinu v Texasu, mistrem R.R. řádně pojednaná v žánrové parodii (d.m.s.n. tedy než o nějakou zde v komentářích zmiňovanou >poctu< jde spíše o parodii) plné bizarních fórků v boji s chemickými mutanty a hře o nejlepší soc (čili máčku po našem) ke grilovanému masu, jejíž tajemství nakonec spočívá v nechtěném přidání lidské krve a je jak jinak než odnešeno do hrobu... ;o] . . . Zábavně drsné a i bez přidání >hloubky< chutné a rychle stravitelné >maso< , grilované jak jinak než na 120! (stupňů i procent... %-) . . . A víc už není třeba tuhle oddechovku okecávat - jak říkám, nehledejte v tom žádnou hloubku a raději si vychutnejte ty koule - doslova... Dobrou chuť! '-P - - - - - (Poprvé viděno kdysi v čase čerstvé distribuce na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 26.9.2011 po dalším vychutnaném repete 12774., komentář zde jako osmistýčtyřicátý - 26.9.2011) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Planeta Teror je lehce o něčem jiném, ale vesměs je to hlavně planeta Grindhouse, která ukazuje, že v hlavě Rodrigueze a Tarantina není něco v pořádku a tenhle film je toho dost zdárným příkladem. Stačí se podívat na obrázky, zde na čsfd, a člověk si hned uvědomí, že toto není kdejaký filmový zážitek. Tohle je totiž ten dost možná nejlepší zážitek, co se týče béčkového filmu, že Rodriguez to tak natočil, jako počest béček, a přehání kde může. To přehánění se pak zobrazuje například ve scéně, kde holka má místo nohy kulomet a střílí s tím na nepřítele. Je to prostě blbost, která má být zábavná, ale mně to tak prostě nepřišlo. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

No je to béčko, ale je na něm hrozně okatě vidět, jak moc se tvůrci snažili, aby výsledek byl co nejbéčkovější, a to mi prostě vadí. Je to křeč. Ačkoliv má samozřejmě své - výborné - momenty. Ale obecně film postrádá švih, hlavně po režijní stránce mi přijde nezvládnutý. To se příště radši podívám na Darkplace:) Stejně je ale o moooc lepší / zábavnější, než Death Proof. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • Special Edition (105 min.) filmu začíná fiktivním trailerem na film Grindhouse: Machete (2007), jehož titulní postava, kterou hraje Danny Trejo, se poprvé objevila (byť ve velmi odlišné verzi) v dětském špionážním filmu Spy Kids (2001) od stejného režiséra, Roberta Rodrigueze. Později jí na základě tohoto traileru skutečně byly dopřány celovečerní filmy Machete (2010) a Machete zabíjí (2013). (Zyi)
  • To, že se Bruce Willis (Muldoon) objevuje ve vedlejší roli, je odkazem na starý marketingový trik, který často používali filmaři béček. Podepsali smlouvu s velikou filmovou hvězdou, která byla vidět třeba jen v několika záběrech, zatímco ostatní scény byly točeny s dvojníkem, který byl otočený zády. Obrázek hvězdy se pak umístil na plakáty, aby se zvedl zájem o film. (HappySmile)
  • McGraw (Michael Parks) má zbraň Single Action Army ráže .45 LC. Cherry Darling (Rose McGowan) má na konci filmu místo nohy zbraň General Electric M134 ráže 7.62x51mm. (dc125)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama