Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Jako by krasobruslení nebylo už tak dost teplý." Na první pohled je to klasická sportovní "ferrelovka" obohacená o kluky v příléhavých pavích trikotech. A vlastně i na druhý a třetí pohled. Takže můžete-li tento specifický druh humoru, tak neprohloupíte. Ovšem ani nic nezískáte. Ledově ostří jsou totiž překvapivě gagů prostí (čest těm několika výjimkám) a poněkud sterilní. Nenudí, příjemně se na to kouká, trapné to není, ale vtipné také moc ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Blades of Glory _ Bo Bice ,2. The Stroke _ Billy Squier ,3. Good Vibrations _ Marky Mark & The Funky Bunch ,4. Hot Blooded _ Foreigner ,5. Dance Sucka _ T. Ray ,6. Rock You Like A Hurricane _ Scorpions ,7. Let's Get It On _ Marvin Gaye ,8. Olympiad _ Fredrick Fennell & The Cleveland Symphonic Winds ,9. Slice and Dice _ Theodore Shapiro ,10. Snow Cones _ Theodore Shapiro ,11. Blades Of Glory _ Theodore Shapiro ,12. Xanadu _ Olivia Newton-John , ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Po výborném Zprávařovi další praštěná komedie s Willem Ferrellem. V tomto případě mu v tom sekunduje Jon Heder (známý z Napoleon Dynamite) Není to nijak náročná zábava, ale tenhle člověk umí dělat humor bez zbytečných vulgarit a nechutností, což je dnes poměrně nedostatkové zboží. Nejlépe by se to dalo asi přirovnat ke starým komediím National Lampoon s Chevy Chasem a Danem Aykroydem, jen snad ještě víc ulítlejší a bláznivější. Děj je až primitivní, gag však střídá gag a nenechá vás vydechnout. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Zábavný, základní kostrou ohraný, herecky působivý film, jehož fórky se Vám zaříznou do bránice stejně jako brusle do krku partnera při Železném zvedáku. Geniálně dynamický úvod. Zajímavě se rozvíjející děj. Klišovité překážky na cestě k cíli. Spousta dobrých, ale nedotažených nápadů. Ústřední dvojice funguje bezproblémově. Vidět Willa Ferrella na běhacím pásu v akci (no dobře, neběží, ale alespoň jde) a slyšet ho při tom odhrkávat text My Humps od Black Eyes Peace je skutečný zážitek! A Jon Heder se konečně vymanil z role loosera. 70% 61 miliónů dolarů(rozpočet)/144,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Miluji Willa Ferrella a jeho bestiální nadání pro takový ztřeštěný humor a nadsázku. Ty jejich hlášky mě dostávaly do mých artrotických kolen a kdybych tuhle komedii neviděla po několikáté, tak bych řvala smíchy. Vidět ho totiž v upnutém dresu krasobruslaře, když si s vážnou tváří a doslova s nepopsatelně drsným výrazem vyrve svůj suspenzor, aby se včas dostal ke svému parťákovi na led, znamená pouze křeč dolní čelisti. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Všetky scény MS v krasokorčuľovaní boli natočené v Los Angeles v Memorial Sports Arena. (Raccoon.city)
  • Olympionička Lisa-Marie Allenová, která pomáhala s choreografiemi krasobruslařských vystoupení, si ve filmu i zahrála. Její role byla blondýna, které Chazz Michael Michaels olízne obličej během svého soutěžního tance ve Stockholmu. (Bajda)
  • Když Chazz (Will Ferrell) nastoupí do taxíku k jednomu ze sourozenců Sthranzimu (Will Arnett), dostaně on něj ránu do hlavy na pravou stranu, avšak v dalších záběrech má modřinu na straně levé. (Sign)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama