Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

oje 

všechny recenze uživatele

Být uživatelem, který do komentářů vkládá citace z filmů, měl bych tady opravdu velký problém vybrat si. Povedenými fórky je totiž film natřískán jako málo-který jiný. Ferrell mě před tímto snímkem svým humorem zvlášť neoslovil, tady ale dostal dost prostoru a bavil nejen kameným výrazem i při těch nejstupidnějších scénách. Není to ale jen jeho one-man-show. Dobrou práci předvedl i skvělý Heder a spousta dalších postav. Čekal jsem hovadinu, a to jsem taky dostal. Byla to ale hovadina, která mě skvěle bavila celou půl druhou hodinu. Podobnou, ale slabší sportovní komedií s Ferrellem je Poloprofesionál. Alternativa: Semi-Pro. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda toho pomerne slabého hodnotenia, pretože takúto zhovadilú, brutálnu šialenosť len tak ľahko nenájdete. Tu už nie sú zábavné iba jednotlivé scény, ale svojím blbým, parodickým humorom (vrátane celej výpravy) vyznieva do číreho šialenstva aj celý snímok ako celok. Will Ferrel je v takomto type zvrátenej zábavy majster sveta. 6.7.2018 - po opätovnom niekoľkonásobnom pozretí zvyšujem na plný počet. Podľa môjho názoru na filmovom plátne neexistuje už nič šialenejšie a strelenejšie, film Ľadovo ostrí sú králi nielen na ľade ale aj na plátne, bravooo ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze jsem tento film nesledoval uplne...jen jsem po nem tak pokukoval, kdyz bezel v letadle, jeste jsem k tomu vetsinou poslouchal neco jineho...ale proste si to hodnoceni neodpustim, protoze me nic na svete nedonuti se na to divat znovu :). Sice se nakonec teto trapne komedii podarilo me rozesmat, ale to tim zpusobem, ze jsem si pak rikal jak jsem klesnul. A navic to bylo jen dvakrat...Proste klasicka podprumerna americka komedie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj pohyb na bruslích je značně nejistý a potvrzování existence gravitačního zákona při něm probíhá poměrně často, za což od svých sedacích partií nesklízím příliš ovací. Z nějakého záhadného důvodu mám však krasobruslařské filmy poměrně rád a mužskou taneční dvojici považuji za pětihvězdičkový krasobruslařský nápad. Proto je hrozná škoda, že autor nedokázal skvělou výchozí pozici proměnit v nezapomenutelnou pecku. Místo toho nabídl pouze lehce vtipnou bramboračku, kterou občas bruslí prořízl brutální fór. Krasobruslařské figury, o kterých svět ještě neslyšel, jsou však naprosto dokonalé a kdyby hrdinové neopustili po celou dobu ledovou plochu, tak bych v hodnocení sakramentsky přitvrdil. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hvězdná dvojice Will Ferrell a Jon Heder spojili své síly, aby dostali zase jednou krasobruslení na vrchol popularity. Pochybuji, že se každé malé dítě snaží právě ukecat své rodiče, aby mu koupili brusle a dostal lekce bruslení, ale určitě se každý kdo film shlédne s jistým nadhledem pobaví. Z názvu udělali česky distributor doslovnou parodii, ale to snad tolik nevadí. Film je velmi jednoduchý a nejzábavnější jsou na něm obě hlavní postavy, kterým herci vdechli život a s přehledem vtipkují v každé situaci nejen slovy, ale i pohyby a gesty. Chtělo to však ještě trochu humoru a nějaké silné vtipy, které by přežili déle než týden po shlédnutí filmu. Přesto jde o kvalitní zábavu, která je na hranici mezi 3 a 4 hvězdičkami a pro milovníky Willa Ferela je povinností. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Když Chazz (Will Ferrell) nastoupí do taxíku k jednomu ze sourozenců Sthranzimu (Will Arnett), dostaně on něj ránu do hlavy na pravou stranu, avšak v dalších záběrech má modřinu na straně levé. (Sign)
  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama