Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jó, želvy ninja, to bylo v dětství moje, tak sem se docela těšil, ale nakonec musim říct že je to spíš průměr. Což o to animace pěkná, hlášky slušný, akce dobrá, ale film děsně ruší nesmyslný spory mezi želvama, naprostá absence pořádnýho zluducha, zlatej Trhač a trocha setkání se skutečným světem. V seriálu to propojovala April, jenže tady je skoro jak jedna z želv a celkovej příběh je takovej mdlej a nepomůže tomu ani začátek ala Pán prstenů a celkem dobrá hudba. Snad bude další díl s trhačem už o poznání lepší. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi nápad na oživení želváků přišel jako zbytečné tahání peněz z mrtvé série, ale jakmile se objevily první obrázky, začal jsem se neodvratně těšit, protože vše vypadalo naprosto stylově a hlavně s láskou k předloze. A tak nakonec k mojí velké radosti dopadl i film. Možná chybí víc akce, protože opravdové nakládačky se dočkáme až na konci, a chtělo by to záporáky ve stylu Trhače s Krangem místo kamenných borců, ale atmosféru to má přesně tak lehce rodinnou jako milovaný seriál. Velká pochvala a povzdech nad tím, že v animované formě se na Želváky do kina prostě nechodí. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Špizza! Nie až taká, ako keď som si v detstve pretáčal požičané kazety korytnačích ninjov stále dookola a potom som do požičovne vracal už len ošúchanú nepozerateľnú pásku, ale malo to šťavu, nostalgiu nepopieram a nový šik týmto štyrom zelenáčom určite len pridal na atraktivite. Podstata zápletky mohla byť o čosi viac rafinovanejšia, ale ani seriál, ani doterajšie filmy nikdy neoplývali oscarovým scenárom. Spočiatku mi trvalo, kým som si zvykol na temnejší nádych bez hlášok, ale sem-tam sa nejaká objavila a ja som bol späť v detstve s kawabungovkými spomienkami. Prípadné pokračovanie by som uvítal, ale Munroe nech sa radšej drží len za kamerou a scenáristické pero nech prenechá niekomu inému. 75%. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja boli jednoducho kultom. Ako dieťa som hltala jeden seriál za druhým. No ani nove animácke technológie nedokázali vytvoriť slušnú atmosféru. Scenár totiž zdevalvoval všetko a akosi som nepochopila nezmyselné a silené konflikty medzi Ninjakmi. Celý čas som hľadala myšlienku či príbeh, ktorý sa ani ku koncu filmu nedostavil. Proste frustrácia hodná jednej *!!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +příběh, akce, grafika, hudba, dabing, postavy, -nezazní titulní melodie, trošku nepřirozená animace postav/// Jestli jsem si některý fenomén nebo vzpomínku z mého dětství zachoval, byly to právě želváci. Stejně jako mnoho z vás jsem sledoval seriál, sbíral album, kupoval nálepky a možná by to neskončilo jen u toho. Vůbec můj první film v kině byly hraný Želvy Ninja, bylo mě asi 6 let. Proto je tento film moje srdeční záležitost a vůbec nejočekávanější film tohoto roku. Pro mluví hodně, tak snad nebudu zklamán. Po 19.4. čekjete "recenzi".... Tak jsem skutečně zašel na Želvy Ninja, jen jsem byl překvapen, že nikdo z oslovených na tento film nechtěl zajít. Že bych byl v mém okolí jedinný "fanoušek"? A výsledný dojem: Splněné přání. Ale abych to rozvedl. Děj začíná tam kde mohl pravděpodobně skončit seriál, nebo možná ještě o něco později. Teď když o tom tak uvažuji, tak třebas spor mezi Rafaelem a Leonardem je celkem logické vyústění nastalé situace. Znáte ten komplex hrdiny? Přestože jsem v počátku chtěl nadávat na krátkou stopáž, tak mám pocit, že příběh byl tak nahuštěný (mnoho příběhovích línií), že jsem si s filmem odnesl velké množství obsahu. Vůbec celkově mě příběh děsně zaujal a vtáhl do sebe. Nové zajímavé postavy a záporáci, příšerky a jedno s druhém. Překvápko, na scéně se objevili tzv: "Footmani" v seriálu to byly Ninjové a bylo velké překvápko když jsme zjistili, že se jedná o roboty. Zajímalo by mě zda tomu je tak i tady. Rating zřejmě nedovolil poodkrýt vnitřnosti těchto bojovníků. Za další rád bych zde přezevšchno viděl Trhače a Kranga, ale možná i jich se v budoucnu dočkáme. Hudba je na úrovni, jen není tak dynamická jako v ukázkách a chybý základní hudební motiv, ale nemůžem mít všechno. CGI animace mě docela mile překvapila. Je to trošku zázrak tento film, v nějž jsem ani nedoufal, ale i kdyby dopadl jinak, byl bych za něj rád, takhle si hned povalím do obchodu pro DVDčko./// Celkem 91%/// PS: chci seriál! Viděno podrhé na DVD 24.12.2008 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama