Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborně. Nové animované Ninja Želvy se povedli. Po několika leté odmlce konečně plnohodnotý nástupce Ninja Želv. Už v mládí jsem sledoval kreslený seriál v televizi a když jsem se doslechl, že se má točit další film, byl jsem mile překvapen ale nečekal jsem od něj rozhodně moc. Na film jsem šel spíše z nostalgie a trochu mě napadalo, že to bude o ničem. Naštěstí se mé obavy nepotvrdili a před námi stojí výborný film s typicky želvými hláškámi, mudrcem Třískou a v neposlední řadě záporáci, kterých je v tomhle filmu oproti jednomu Trhačovi opravdu požehnaně. Film nenudí a proto mi nezbývá než mi dát 4 hvězdičky. Už se těším na pokračování. Snad už ode mně dostane absolutorium. Zatím je tu výborně rozjetý. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja mě v mládí dost zasáhly, ale jenom na určitou dobu, pak jsem na ně tak trošku zanevřel, a později zase trošičku rozpomněl no a pak se mé želvoninžovské mládí uzavřelo uplně a já občas v zájmu debaty zavzpomínal jak se vlastně ty čtyři želvy z kanálu jmenovali. A ejhle, Američani si natočili další kus do paškálu a kdybych to měl zhodnotit, tak bych dneska řekl, že průměr je to rozhodně zasloužený a na zdejším hodnocení evidentní. Jediné co mi na celém filimu vadilo, a to docela dost, je zásadní a nevyzpitatelná animace, bez které se tento film neobejde, ale těžko jsem si na ní musel zvykat. Je jiná, snaží se být zajímavá, je správná ninžovská, ale stále je to jenom animace, která rozhodně nepatří mezi nejlepší, ale zase také ne mezi nejhorší. Myslím si, že být malý kluk, tak se bavím, dneska už přecijenom na takovéto filmy jen tak nenarazím tak často. Nostalgie mi ale nedá neříct, že originální želvy ninžové, a možná ještě ty hrané jsou pro mě jako pro kluka něco, na co se prostě nezapomíná. Tohle je kus filmového umění, které dle mého uvážení vůbec vzniknout nemuselo a přišlo mi to všecko tak trošku na nic, jako plno takovýchto filmů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojim spracovaním je táto verzia "Ninja Korytnačiek" hodne zaujímavý filmový produkt. Počítačové animácie tomu dávajú pôsobivosť vysoko graficky kvalitných PC hier. Snímkov, ktoré sú robené touto technikou som veľa nevidel a už vôbec nie tak podarených ako je práve tento. Okrem naozaj výborných animácií, je tu dobre odvedená práca aj v zobrazení akcie. Nazvučeniu rovnako nemožno nič vytknúť. Aj keď je príbeh pomerne jednoduchý, je to vynahradené známymi hrdinami môjho mládi. Donatello, Leonardo, Michelangelo a Raphael sa mi po rokoch pripomenuli v dobrom štýle. **** ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Nový kýčovitě animovaný styl, provedení dokonale pohřbil vše krásné na původním animáku. Kde jsou cool hlášky? a vůbec jak mohli opomenout všechny ty záporáky? Proč najednou ten úděsný infantilní příběh? Působí to dojmem jako by se jednalo o další špatný díl Shreka než pocta legendě. Všiml si ještě někdo, že Tříska vypadá trochu jako Stuart Little? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama