Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pár lidí nepotěší podivný telefonát, v němž uslyší sami sebe zemřít. Smrt se nedá zastavit, ani když vás napadne telefon třeba zlikvidovat. Jednotlivá úmrtí zavání nudou a bohužel nepřináší nic nového pod sluncem. Vlastního telefonu se ještě bát nemusím, po tomto filmu určitě ne. Maximálně se leknu, když mi náhodou zazvoní v ruce. To se ale nestává, protože mám vždycky telefon někde poblíž sebe. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Nezvratného osudu, jen s tím rozdílem, že oběti přesně znají čas své nadcházející smrti, nikoliv způsob. Bohužel i přes neoriginální, leč ucházející námět špatně zpracováno. Scény, které měly děsit, neděsily vůbec. Zjevná inspirace Japonci a jejich zálibou v divných ksichtech nevyšla. Nicméně bylo alespoň na co koukat, protože hlavní hrdinka vypadala opravdu k světu. Ale jinak bohužel ne moc dobré. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Miikeho japonský origoš nebol žiadne veľdielo, ale dal sa zniesť. Duchovia vraždiaci skrz rôzne spotrebiče už začali byť poriadne otravný a amíci proste museli natočiť remake každej populárnej šikmáckej bubákoviny. Americká verzia sa nás neprekvapivo snačí vydesiť pomocou dosť úbohých digitálnych strašidiel čo sú až na obživlú zhoreninu v nemocnici hrôzostrašný asi ako obnažené zadnice celebrít v bulvárnych plátkoch. Zazvoní mobil a zomrieš, lebo medveť s maslom! Uáááá-bojím sa! Vlastne nebojím, lebo som moja pozornosť každou minútou klesala a napokon musím priznať že vlastne neviem ktorá naprdnutá záhrobná duša za tým všetkým vlastne stála. Nevadí, aj tak je mi to fuk. Dokonca dva fuky... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Původní Zmeškaný hovor považuji po Nenávisti za druhý nejlepší japonský horor, co jsem zatím viděl. Od amerického remaku jsem nečekal takřka nic, šel jsem do něj více méně jen kvůli Shannyn Sossamon, ale předčilo to mé očekávání. Je to ještě horší, než jsem si myslel. Žádné napětí, žádná atmosféra, jednotlivé smrti nic moc, ani to pořádně neukážou, celé mi to přišlo strašně sterilní, což je u podobných amerických snímků snad jakousi dogmatickou normou. Jeden z nejzbytečnějších remaků co jsem viděl. Nenapadá mě jedinej pádnej důvod, proč byl natočen. Od odpadu to zachraňuje jen hodina a půl strávená se Shannyn. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Původní snímek si už vůbec nepamatuji, ale remake není špatný a hlavně má milosrdnou stopáž, tudíž rychle uteče. Přišel mi nejnapínavější do doby, než se do ohrožení dostane Beth. Ta se chová najednou jako blbka a ztracené napětí se vrací až v samém závěru. Vůbec nejlepší je úvodní scéna s kočkou u jezírka. Nejsympatičtější postavou je detektiv Jack, jenž si bohužel myslí, že jemu se nic stát nemůže. Vizuálně příjemné, škoda, že více nevyužili stonožky, ale jinak halucinace dobré. A dokonce i stopa satanismu...no, ta média. Nejtísnivější scéna - v nemocniční šachtě za zdí.... 3,5* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 6. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Laura Harring, která hrála matku Beth (Shannyn Sossamon), byla ve skutečnosti jen o 14 let starší. (Chatterer)

Reklama

Reklama