Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Miestami výborné, miestami veľmi pritiahnuté za vlasy. Inak sme tu mali Beverly Hills, O.C. California, Dawsonov svet a pod. Tento seriál z radu bočí len tým, že je viac vulgárny, viac sexuálny a viac buzerantský. Má svoje zaujímavé pasáže a linky, ale zároveň je prehnaný, až tak zvrátená mládež nie je. Silné vzťahové línie ale ťahajú seriál veľmi dobre a tam sa skrýva aj najviac hodnotných myšlienok. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Veľmi vyspelý seriál o nie veľmi vyspelých ľuďoch. A tiež mám pocit, že je takmer nemožné, aby to rovnako dobre natočili Američania. Pochybujem, že by sa vedeli vyhnúť stupídnemu humoru, ktorý je u nich príznačný pre teenagerskú problematiku. Čiže 1:0 pre UK. A navyše, nová partia (ktorá prišla v 3. sérií) je rovnako kvalitná ako tá pôvodná. Teda neviem či rovnako. Možno menej, možno viac. Sú to iní ľudia, ale tiež veľmi zaujímavé osobnosti. A dokonca sú tu podstatne krajšie dievčatá. Takže tento nekompromisne odvážny ťah s výmenou kolektívu nie len že nič nepokazil, ale zaúčinkoval. Keď mal dokázať, že tváre, na ktoré sme si zvykli, nie sú jediným lákadlom pre fanúšikov, podarilo sa mu to v plnej miere. A je mi jedno, že dôvod možno pramenil z nedostatku inšpirácie tvorcov pre ďalšie motivácie postáv z pôvodnej generácie. Je mi to jedno, pretože it works! So záverom 4. série predsa však končím s týmto seriálom. Tretia partia by bola už možno trochu veľa. Aj keď som zaskočený zo zakončenia druhej generácie. Čakal som nejaké poriadne zadosťučinenie, po tom, čo sa stalo v predposlednej časti. Neviem, mám zmiešané pocity, ale v globále to bol výborný seriál. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Takže první dvě série jsou divoké, drsné a až strašidelně a syrově realistické. A to je na tom právě to hlavní. Donutí vás to přemýšlet o životě, ale taky o naprostých blbostech. Je to taková "emoční dávka" :) za 5 hvězdiček No 3. serie je propadák ( tak možná 2 hvězdičky) ve čtvrté se to trochu zvedá (3*) a 5 a 6. už se zase celkem dají,(4*) ale stejně bych řekla, že na první dvě prostě nemá....Takže moje celkové hodnocení je sice 5 hvězdiček, ale je to především za ty první dvě série, které jsou naprosto bezkonkurenční. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Skins se snaží být realističtější, naturalističtější a syrovější teen seriál, než jeho američtí kolegové. Samozřejmě tlačí na pilu stejně jako za mořem, jen opačným směrem. Zatímco ve většině amerických seriálů se nemluví spostě, neberou drogy a nesouloží (alespoň bez oblečení), tak ve skins prakticky nic jiného nevidíme. 1.série 80% - Zpočátku trochu nezvyk, po chvíli si tuhle bandu ale oblíbíte. 2. Série 70% - Lehký ale naštěstí nijak výrazný kvalitativní propad, uzavřeno se ctí. 3. Série 90% - Vyměnění celého castu kromě Effy byl výborný nápad. Nová parta se mi zdá lepší, navíc přinesla po slabší dvojce oživení, Emily rulez. 4. Série 60% - Těžký scénáristický kiks, z dříve sympatické Effy je totální smažka, díly jsou bez šťávy, navíc vražda jedné nejmenované postavy patří mezi největší wtf, co jsem v televizi viděl. Závěr slabý, celá sérka vyzní do ztracena. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Po absolvovani prvni serie jsem byla trosku na rozpacich. Od prvniho celkem slusneho dilu to slo s kazdym dalsim o uroven dolu, pricemz ten sesty se ocitl na nejhlubsim dne. Chtela jsem to vzdat, ale nastesti jsem vytrvala, protoze od sedmeho se nam latka zacala zase zvedat a ten devaty byl naprosto luxusni! Oh baby baby it's a wild world! A druha serie? Klobouk dolu, ta je tedy skvostna. Takze kdyby v prvni serii ubrali trochu tech pareb, drog, zvraceni a jinych nechutnosti, otravnosti a prestrelenosti, byl by to spicovni serial. Emocionalne je totiz zvladnuty na vybornou. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (69)

  • Na konci 1. epizody 2. série ''Tony and Maxxie'' Maxxie (Mitch Hewer) pomáhá Tonymu (Nicholas Hoult) podepsat se, rukopis se ale mezi snímky mění. (GreatestFan)
  • V 9. epizodě 3. série s názvem ''Katie and Emily'' má Emily (Kathryn Prescott) ve chvíli, kdy jí zazvoní telefon, přístroj v tichém režimu. (GreatestFan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno