Reklama

Reklama

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

  • USA You Don't Mess with the Zohan (více)
Trailer 2
USA, 2008, 113 min

Režie:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrají:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zohan je nejlepší protiteroristický agent v řadách izraelské armády. Má dopadnout obávaného palestinského vůdce Phantoma. Je už unavený z věčného boje mezi Izraelci a Palestinci, a tak nafilmuje svou smrt a odjede na Manhattan, aby tu uskutečnil svůj sen a stal se kadeřníkem. Nyní tenhle stroj vycvičený k zabíjení, který byl zvyklý zloduchům přistřihávat křídla, musí dokázat, že umí stříhat i vlasy. Navíc se zamiluje do své palestinské šéfové, pohledné majitelky kadeřnického salonu, v němž rozjede slibnou kariéru. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy je jeho identita odhalena palestinským taxikářem. Ačkoliv chtěl na svůj bývalý život zasvěcený boji s terorismem zapomenout, zjišťuje, že uniknout vlastnímu osudu není tak snadné, jak si myslel... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 069)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Sandler mě hodně rozesmál, tento rok pro mě agent Zohan převálcoval ve všech směrech Agenta Smartha akčností, zábavností a po odchodu z kina ve mě Zohan dosti rezonoval. Naprostý úlet s občas dost brutálními nápady, výslovností (tohle snad ani nejde předabovat…) a naprosto šílenou akcí, a hlavně mě překvapilo rychlé tempo s velkou kadencí fórů, které byly jen občas trapné nebo vyšuměli do prázdna, ale většinou mě až pubertální humor zvedal ze židle (hakis s kočkou, montář jak v Rockym, Turturovo předčíslí apod.). Torturo a Schneider Sandlera dobře doplňovali a bylo radost pohledět na překrásnou Emmanuelle Chriqui, plus ty diskohity, které nestárnou :-) Do dějin se tento film asi nezapíše, ale rozhodně jsem za tento film rád, jelikož takové dobré úlety (že neobsahuje výkaly apod. i když sexu a babiček je tam hodně) dost chybí… Z toho mě vychází pěkné čtyřhvězdičkové hodnocení… ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Sandler mi nikdy nevadil. Dokonce několik jeho komedií mám rád, ale Zohan s krycím jménem kadeřník (překlady filmů dávaj asi za domácí úkol dětem v první třídě - po zamyšlení beru zpět. Dětem ve druhé třídě) je opravdu trapnej, sice né tak jako Petr Rychlý, když vypráví zrovna vymyšlený fóry v Natoč to, ale dost. Zohan divákovi furt cpe před ksicht jeho péro s největším porostem....a když v záběru není gag s pinďourem, tak je pro změnu s prdelí. Američani jsou divný ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Dennis Dugan sa opät spojil s Adamom Sandlerom, ktori uz spolu natocili komedie RIVALOVE (1996), VELKY TATA (1999) alebo pred rokom KDYZ SI CHUCK BRAL LARRYHO a vznikla dalsia blazniva komedia, ktora je az tak sialene blazniva, ze sa mozno mnohym scenam ani smiat nebudete. Zatial ma z reziserovych komedii mierne sklamala (J)ELITA ZE STRIDACKY (2006) s Robom Schneiderom, ale v tejto komedii som sa s chuti na niektorych scenach zasmial, napr. s Johnom Turturrom parodia na ROCKYHO (1976) a rozbitie vajicok alebo sex s babkami. Mozno je trailer klamny, cakal som trosku menej trapnych scen, ktore mi smiesne neprisli, ale tak je to pohodovka. Zo zaciatku vam pride Zohan ako miesanina Hancocka a Supermana vdaka jeho schopnostiam, ale tam slo iba o humor a o to, ze je najlepsi antiteroristicky bojovnik, snivajuci stat sa kadernikom :-).... 20.08.2008 _____ Adam Sandler - (Zohan Dvir) +++ John Turturro - (Fantom) +++ Emmanuelle Chriqui - (Dalia) +++ Rob Schneider - (Salim) +++ Chris Rock - (taxikár) +++ Nick Swardson - (Michael) +++ Mariah Carey - (Mariah Carey) +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ Producenti: Adam Sandler, Jack Giarraputo +++ (Videl v kine 19.08.2008) +++ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Neskutočne bláznivé, uletené, nezmyslené a budiace dojem neskutočnej kraviny. Avšak toto všetko je tu namixované do takej vrchovatej miery, že celkový dojem nakoniec vyznieva do totálneho úletu a zábavy. Jednoducho, keď je niečo iracionálne bláznivé, nezostane už nič iné, len sa smiať. 65/100 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Při dnešní příležitosti, kdy jsem navštívil svou kadeřnici, jsem se rozhodl, že se podívám i na Zohana. Dlouho jsem tenhle film přehlížel a teď už vím, že jsem udělal chybu. Ani jsem nedoufal, že by to mohlo být tak dobrý. Zohanův slovník mě neskutečně bavil a za jednu z nejlepších situací asi považuju tu s tím klukem, který se nechtěl nechat ostříhat. Nikdy by mě nenapadlo, že by se kočka dala využít jako hakisák. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (31)

  • Filmári plánovali namaľovať Adamovi Sandlerovi (Zohan) falošné brušné svaly, ale Sandler trval na tom, že bude cvičiť s trénerom, aby dosiahol skutočných. (Zeker)
  • Postava Adama Sandlera Zohan byla vytvořena na základě opravdového vlasového stylisty Neziho Arbiba ze Solana Beach v San Diegu v Kalifornii. (c.tucker)

Reklama

Reklama