Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neobyčejný kriminální seriál,který má vynikající zápletku,charismatického a neskutečně hláškujícího hlavního hrdinu,super kočku po jeho boku a vyjmečně komického šéfa.Velmi podceňovaná věc,která podle mě nedostala zaslouženou pozornost,kterou si určitě zaslouží,téměř okamžitě se seriál vryl do mého srdce a čestně mu patří místo v topce!.......Hrabko! :-))))))) ()

Kořík 

všechny recenze uživatele

Life je pro mě srdcovka a tímhle seriálem si u mě Damian Lewis definitivně zajistil místo mými TOP herci. Spoustu toho tu bylo již vyřčeno/napsáno. Charlieho Crewse a jeho "zvláštnost" jsem si hned od začátku zamiloval. Kdykoliv se na tenhle seriál rád znovu podívám, protože to není jen tak obyčejná krimi. Má v sobě něco víc a rozhodně stojí za to. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Další z řady seriálů, u kterých mně mrzí předčasné ukončení a dokonce by i nevadila zkrácená první série, u které byl konec dost na rychlo spíchnut. Celkově je pointa a námět výborná a závěr mně potěšil mnohonásobně, je jak už jsem zmínil mně mrzí rychlí skon. Damien Lewis je výborný, jeho postava je zajímavá a neobvyklá. Parťačka Sarah Shahi je neuvěřitelně sexy. A ostatní postavy také vůbec nejsou k zahození. Tenhle seriál je bomba. ()

Najja 

všechny recenze uživatele

Napínavý seriál, od kterého jsem měla skutečně problém se odtrhnout. Tenhle počin má narozdíl od všedních kriminálek originalitu, náboj, kvalitní materiál pro budování příběhu a naprosto neodolatelného Damiana Lewise (on je prostě tam charismatický i jako voják v boji - Bratrstvo neohrožených, ale i jakožto kravaťák a vyšetřovatel). Jedna obrovská chyba by se přeci našla. Jak se mohlo stát, že byl tak scénáristicky pikantní seriál občas uspěchaný, a jindy zas utahaný? Poslední díl, na který jsem čekala už od začátku, to trochu zabil. Bylo vidět, že kvůli krizi tvůrců se konec příšerně uspěchal. Co udělat s načatým seriálem, když ho nikdo nechce? Uděláme rychlý happy-end. Já to chápu, jinak to asi nešlo, ale rozhodně je to mamutí mínus. Na druhou stranu by mi rvalo srdce, kdyby pro mne zůstal Damian Lewis uvězněn v propasti, aniž by se dozvěděl pravdu a rozpletl složité nitky korupce a intrik. Otevřený konec seriál nemá, ačkoli tam jistá zadní vrátka jsou. Kdo ví... (Jsem blázen, ale dvě hvězdičky z hodnocení si zasloužil Damian Lewis. Je to prostě fantastický herec. Ostatně na jeho osobě to všechno stojí. Bez něj by nebylo nic. Tedy vlastně, to by pak nic muselo být něco...). ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jediný kriminálny seriál, ktorý ma chytil a vďaka výborným postavám, humoru a použitej hudbe nepustil až do konca. Na tomto seriále je najhoršie to, že má len dve sezóny. To spôsobilo nedotiahnutosť príbehových línii do konca a celkovú unáhlenosť a zjednodušovanie. Aj napriek tomu som sa veľmi dobre bavil počas všetkých epizód. 9/10 ()

Galerie (295)

Zajímavosti (3)

  • Číslo odznaku Charlieho Crewsa je 38012. (m.a.t.o.)
  • Pozorný divák si môže všimnúť, že v posledných epizódach druhej série sú zábery so Sarah Shahi (Dani Reese) natočené tak, že kamera ju sníma iba nad ramenami. To kvôli tomu, že herečka bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva. (m.a.t.o.)
  • Damian Lewis (Charlie Crews) a Helen McCrory (Amanda Puryer) tvoria v skutočnom živote pár a majú spolu dve deti. (m.a.t.o.)

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama