Reklama

Reklama

Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, který se specializuje na krádeže diamantů. Když se však jeho bratr stane obětí konkurenčního gangu, Cash chce pomstít jeho smrt.  Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, nejelegantnější podvodník v Paříži, který se specializuje na krádeže diamantů a má v plánu velkou fušku na Riviéře. Když však je zabit jeho bratr Solal, což má na svědomí konkurenční gang, snažící se zmařit pečlivě připravenou loupež, Cash se spojí se zlodějským veteránem Maximem. Ten sebou do akce přivádí i půvabnou Garance a poté se na scéně objeví ještě další žena. Nikdo ovšem netuší, že uznávaná zlodějka Julia je ve skutečnosti policistka, která pracuje v utajení a hodlá Cashe zarazit. Hrají Jean Dujardin, Jean Reno, Alice Taglioniová, Valeria Golinová, scénář napsal a režii má Eric Besnard. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Skvělá rošáda ve francouzském stylu, kde se podvodníček snaží napálit podvodníka, a přitom ten napalovanej podvodník ví, že ho podvodníček napaluje, a proto ho nechává si myslet, že už brzy bude napálenej a přitom chystá boudu na... No a do toho se tam ještě objeví policajtka.. Prostě to chce tenhle snímek vidět.. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů ve stylu: "Kdo koho lépe přechčije." Tady předvídatelné (ostatně to je většinou), hůře zahrané, postavy ne zrovna sympatické, vtipu pramálo, nápady ne zrovna originální (co taky vymyslet, že?) a konec na můj vkus debilní. Rozhodně bych tento počin jako kvalitního zástupce stylu "OutSmartMovie" neoznačil. ()

Reklama

m@rz 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že každý díl Ocean's eleven, atd je překombinovanější a překombinovanější. Ale když jsem viděl Ca$h, pochopil jsem, že to bylo ještě nic. V tomto filmu absolutně netušíte kdo hraje za koho, protože až do konce se všichni střídají na všech stranách. Opravdové rozuzlení je až v posledních minutách. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Taková Francouzská "Dannyho Loupež po italsku.":) Jean Reno opět elegantní a Valeria Golino někam odhodila či schovala své nádherné kudrnaté kadeře a místo nich se představuje s rovným mikádem jako cílevědomá policistka. Její nevinný půvab Ramady se tak s novým střihem i "drsnou" postavou rázem mění, a dostává tak mnohem přísnější a drzejší rysy. Jenže, kdo chce příliš... Pěkně jí to nandali:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád jednoduché filmy, ve kterých je všechno hned jasné. Třeba tady je ve hře jenom sympatický podvodníček ... no vlastně ještě jeho tuhý bratr, cikánský houslista, úplatná policistka, naštvaní černoši, vševědoucí podrazák, živá mrtvola, mazáci z inspekce, nějaké ty diamanty, sponzorství hrošíka za 18.000 Eur, jedna manželka a ti všichni jsou jemně promícháni se spoustou scénáristových falešných stop, což trošku připomíná proslulý německý eintopf, ale chutná to o dost lépe. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve francouzském Cote d´Azur a také v Paříži. (Terva)

Reklama

Reklama