Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy Vinson je pokerová legenda, zatímco mladý Alex Stillman o dráze profesionálního hráče zatím jenom snil. Když se dají dohromady, vyhrají každý turnaj. Ale jak to dopadne, když se z nich stanou soupeři? V hlavních rolích Burt Reynolds a Bret Harrison.  Americké drama, které se odehrává v prostředí hazardních her a vysokých sázek v pokeru, vypráví příběh Alexe Stillmana, domýšlivého frajírka z university Yale, který sní o tom, že se stane profesionálním hráčem pokeru. Zatím toho ještě moc neumí, ale naštěstí se setkává s pokerovou legendou Tommym Vinsonem, hráčem, který před dvaceti lety patřil ke špičce, ale nechal hazardu, aby zachránil svou rodinu. Tehdy sice přísahal své ženě, že se karet už nikdy nedotkne, ale po setkání s Alexem zjistí, že by mohl znovu získat sebedůvěru, hrdost i titul šampióna, kdyby talentovaného mladíka vzal pod svá ochranná křídla. Alex se řídí při hře Tommyho pokyny a společně vyhrají každý turnaj, jehož se účastní. Jenže pak se na scéně objeví půvabná call girl z Las Vegas, která odvádí Alexe od hracího stolu. Mezi talentovaným žákem a zkušeným učitelem se prohlubuje propast a skončí to tak, že při prestižním světovém utkání stojí proti sobě jako soupeři. Kdo z nich vyhraje? Stárnoucí mistr, který slíbil, že karet nechá, nebo nováček, jenž se od něho naučil všechny triky? V hlavních rolích Burt Reynolds, Bret Harrison a Shannon Elizabeth, režii má Gil Cates Jr. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je to takové hloupoučké a naivní, ale když jsem to kdysi viděl, tak jsem nebyl o moc jiný. Samozřejmě, že už tehdy jsem se některým situacím a radám prostě musel smát. On vlastně celý ten příběh je takový hloupý a nesmyslný. Jednou hláškou z filmu však stírám v pokeru protihráče dodnes. Kdysi jsem napařil filmu 3*. Asi jsem to tak cítil. Měnit už to nebudu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Poker, konkrétně Texas Hold'em, miluju. Hraju ho dost často (zatím jen na PC, neměl jsem možnost si zahrát na nějakém větším turnaji) a možná proto je mé hodnocení takové, jaké je. Jistě, je tu sice stokrát omletá šablona mistr x učedník, je zde očekávaný konec (myslím úplně poslední záběr) ale co? Mně to nevadilo, naopak jsem byl docela rád, že to takto skončilo (konec konců, když se nad tím zamyslím, tak je to i logický konec). Navíc zde máme sympaťáka Burta Reynoldse a kočičku Shannon Elizabeth. Full House se sice nekoná, ale dva páry tomuto filmu určitě dám. A dost možná taky proto, abych trochu raisnul procenta… :-) ()

Reklama

ab.dul 

všechny recenze uživatele

V poklidu dokoukatelný, leč předvídatelný děj filmu. Hned na začátku jsem měl představu, jak skončí, a taky se tak stalo. O tom složení karet nakonec...muselo každého napadnout, že je měl lepší :-). Postrádal jsem nějaký převrat, něco, co bych alespoň trochu nečekal, ale toho jsem se bohužel nedočkal...Jinak docela zábavný film před spaním. ()

toomm 

všechny recenze uživatele

No je zajímavé vidět jak průměrný herec naoko poráží v pokeru hvězdy jako Phil Laak nebo Antonio Esfandiari. Poker, zvlášte pak Texas Hold'em miluju. A proto asi musím za závěr strhnou hvězdu z hodnocení. Jelikož mám za sebou pár menších tunajů a několik hodin cash game, byť rozhodně ne nijak valné kvality, vím, že nikdy dobrovolně neprohrajete na úkor kamaráda, přítelkyně či příbuzného. 60% ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Možná bych dal i 3*, ale byly by velmi slabé, ale bohužel jsem to viděl s dabingem, kterej je příšernej. Jinak velice průměrný film o pokeru, který má velmi rád. Bohužel je to tak průměrně natočený až je to zlý. Harrison (ten je příšernej) i Reynolds nestojej herecky za nic. V podstatě co potěší je to, že o pokeru je natočen nějakej film a účast výborných pokerových hráčů (Esfandiari, Laak + spousta se jich tam mihne). 4/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Kvůli natáčení filmu byla dokonce přesunuta World Poker Tour do New Orleans. (KucC)
  • Vo filme si zahrali aj známi pokroví hráči ako napríklad Mike Sexton, Vincent Van Patten, Phil Laak alebo Antonio Esfandiari. (horacko)
  • Jennifer Tilly, která se objevila ve filmu, je držitelkou náramku z World Series of Poker. (KucC)

Reklama

Reklama