Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

kingik 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, ve které tlouštík Kevin James hraje ňoumovitého dobráckého "losera", kterým by byl pravděpodobně navždy, nebýt toho, že právě přepadli obchodní centrum, ve kterém je hlídačem. A dál už to znáte. Po vzoru Smrtonosné pasti a všech podobných filmů se padouchům postaví neohroženě na odpor, zlikviduje jejich početnou skupinu a získá si i srdce milované Amy (Jayma Mays). Nechybělo by mnoho a mohlo by se to zvrtnout v pěkný trapas, ale Kevin James to ustál. Najdou se i scény originální, a těch vyloženě trapných je minimálně, ačkoliv se jedná o akční komedii z produkční dílny Adama Sandlera, je to celkem umírněná až seriozně podávaná komedie. Zkrátka nuda se tím dá zabít spolehlivě. 50% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Ač na tlouštíka je hlavní hrdina celkem charismatický, totéž už neplatí o ostatních aspektech tohoto filmu. Záporáci dobře mluví, ale blbě jednají. Logiku tento film nechal v jiném obchoďáku. Humor je stereotypní. Vychází z toho, že co je u štíhlého povedené a akční, tlouštík podá jinou formou či to nějak zkazí a tomu se zasmějte. Vedlejší postavy často jen breptnout svou repliku, ale to je tak vše, co od nich můžete čekat. Nemají co více hrát. Všechno je až triviální a být to ve skutečnosti, hlavní hrdina zemře během prvních pěti minut na cukrovku. 40% ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele

Mno tohle je prostě pěknej film. Kevin James není komik první třídy a já teda nevím vůbec proč?! Rozhodně dokáže pobavit daleko víc, než mnohem známější, ale o to víc ubožejší Will Ferrell. Zatím kde všude hrál tento chlápek, tak to stálo za to. A hlavně - je to komedie ne jenom na papíře, ale je to komedie, kde se opravdu zasmějete. A že režisér nestojí zrovna za moc? to nevadí, je tam Kevin a ten je fakt dobrej. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nečekala jsem žádnou slávu a dostala jsem docela milou komedii. Co na tom, že je půlka věcí nelogických a stupidních. Na dvě hvězdičky ten film má, jedna navíc je za pár dobrých vtipů a za to, že se film dokázal vyhnout fekálnímu humoru a jiným nechutnostem. A lochneska jako tetování nad zadkem? Tak to se opravdu povedlo. 58% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Další film,dokazující že americký národ,je bandou tupých,obézních debilů.Celkem slušný námět,který skrýval veliký potenciál,nebýt toho nablblého amerického přístupu.Ste dvouset kilový,samotou trpící nablbý kretén,který celý život sní o práci policisty,usiluje o srdce krásné a mladé prodavačky,máte stejně hnusnou obézní dceru(která je ale strašně milá a je to přeci váš andílek a srdíčko,nezáleží přeci na vzhledu ale na duši)Do toho všeho pracujete jako ubohý hlídač v supermarketu.Najednou však váš supermárket přepadnou,máte ovšem štestí protože lupiči jsou bandou totálních dementů,kteří se chovají tak hloupě a nelogicky,že i takový obtloustlý trotl má naději osvobodit rukojmí,získat srdce své milované a k tomu respekt od policistů ze speciální jednotky,kteří vás na škole šikanovali....Nechutná,patetická čůrákovina,která omlouvá obezitu,protože ono přeci stačí mít kolem sebe lidi jenž vás milují a věří vám,ono stačí být hodným troubou a vše se vám splní a dál se můžete vesele cpát tunami hambáčů vod Mecka.Hodně dlouho sem neviděl takovej sráčkovitej kýč,kterej mě vyloženě vytočil do ruda!Vážil jsem přes sto kilo a zhubnul sem sám svojí vůlí o 25 kilo!Tak se chudáci zvedněte,voprašte si ze sebe drobečky z desátého pytlíku Lays a nezvyšujte si vaše smutné a zoufále sebevědomí u tohodle sráče ze supermarketu!Nemám nic proti obézním lidem,ale proti tomuhle filmu,který jim všem vlastně říká,že je to v pohodě,že se nic neděje,že je to vlastně v pořádku,že takový lidé jsou moc hodní a ti hubení zase moc zlí a škodolibí...fuj! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně podá Paul Blart dítěti tašku s nákupem. Jeho matka i sourozenec jsou rodinou Kevina Jamese. (Janko666)
  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama