Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ukaž metalovýho paroháče! Teď ho spoj s mým! Bratře!" Přiznám se, že mi poměrně rychle bylo zcela jedno, o čem tento snímek je. Já jsem viděl jen zpocenýho bubenickýho terminatora Fishe, který na stará kolena vytasil zvířecí výraz v tváři i nadšený finty s paličkami a poněkud opožděně se vydal užívat si rockerský slávy. Hodně ho to rockerství muselo bolet, ale já si tuhle stupidní jízdu skvěle užil. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Wilsona od The Office moc nemusím, ale tady byl dobrej, ovsem na Christinu Applegate nemel :). Pár vtipných momentů, sympatické obsazení (krásná Emma Stone, Jane Lynch z 40 Years old Virgin, Jane Krakowski v miniroli Fishovy manželky/exmanželky, nebo z Back To You Josh Gad) a co se týče Vesuvius, tak i písničky. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Vesuvius a parádní hudební začátek. Někdo má kočičí pracku, já mám kapsu zvratků ( Možná se tam ta scéna nehodila, vypadalo to jako výsměch rockerům ). První technický problém, první oprava ...A. D. D. jste suprový!!..první fanynky. Film je hodně předvídatelný a v některých částech i nechutný. Jinak průměrná sranda. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Druhá Škola Rocku to tak úplně není, ale že bych se nudil, to rozhodně ne. Rocker šlape skoro stejně dobře, akorát ho ubíjí nedotažený scénář a sem přiletí trapný vtip, který musí Wilson rychle žehlit nějakou hláškou ("Too loud is not in my vocabulary." :). Písničky jsou fajn, zbytek obsazení taky a vůbec mám pocit, že je Rocker ideálním filmem na zamračené sobotní odpoledne. Jo a terminátoří běh vládne :) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

celkom slusna komedia o rockerovy ktory odmietal zostarnut... cely film slape v pohode s typickym scenarom mapujucim zacitatky a samozrejme i krizu v skupine, okorene to je faktom ze v kapele su mlade decka ktore maju uplne odlisny nazor na zivot a svet ako "fish"... ma to par dobrych vtipov a hlasok ale nevyhne sa to i nechutnostam typu zvracanie do ruk:-) najlepsie frky pochadzaju od manazera skupiny ktory je ako z ineho vesmiru... ale fakt by ma zaujimalo komu sa pacili pesnicky hlavnych hrdinov lebo pre mna boli nechutne emo... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama