Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

V parodiích bývám často vyjímka a ne všechny odsuzuji odpadem. Přes veškerá varování jsem neodolal a pustil jsem si Disaster movie. Po pár minutách jsem si říkal, proč jsem protentokrát neuposlechl. Film jednoznačně nebyl vtipný ač se o to tvůrci usilovně snažili. Nejenže byl snímek nudný, ale především trapný. Popravdě jsem se zasmál asi dvakrát. Že by z nouze? ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nedbal jsem na rady známých, zakoupil, viděl a ... a musím říct, že jsem se zasmál. Teda, abych nevypadal jako vůl, film je über sračka a rozesmály mne v něm 2 scény: 1) Chipmunkové. "Jsou sladcí". No teda jak spustili growlem, no growlem, prostě jak začli řvát a hrála jim k tomu tvrdá muzika, tak to jsem vážně vyprskl smíchy. Navíc ty pekelnické oči, jo tohle se povedlo. 2) Sex ve městě. Sarrah Jessicu Parker hrál chlap a musím říct, že jsem skoro nepoznal rozdíl:) Moc jsem ale nepobral, proč tam parodují nové fláky (Ironman, Hellboy, 10 000 let př.n.l.) a do toho míchají už celkem (oproti těm ostatním) starý flák Twister (tornádo a hlavně ty krávy). Nicméně, taková parodie na 300 byla o dost horší, tam jsem se nezasmál ani jednou, kdežto u Disaster Movie jo (2x:). 2/10 ()

Reklama

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer .. Katastrofáááá!! Věděl jsem, že tohle jednou zase přijde a můj osobní hodnotící rámec bez 'odpadu' nebude stačit. ___ Křečovitá amatérská parodie (i „parodie“ je silné slovo) bez kladů ba bez nosného děje, bez vtipu, bez mozku a vkusu, kdy jde o sled kratších či delších střípků největších filmových a popkulturních hitů/hvězd posledních roků v tragicky složené, napsané, zahrané, zrežírované mozaice (Armageddon, 10 000 BC, American Gladiators, Amy Winehouse, krkání, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Flavor Flav, zív, No Country for Old Men, Superbad, sračky, Wanted, Juno, Cloverfield, High School Musical, Justin Timberlake, podělané slipy, Hannah Montana, Hancock, Sex and the City, mateřské mléko, You Don't Mess with the Zohan, Toyota Prius, Jumper, zív, Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Night at the Museum, Enchanted, plodová voda, Let's Dance, Iron Man, Hellboy, krávy, Hulk, Twister, TUJM, Get Smart, hovna, Alvin and the Chipmunks, Batman, zív, Speed Racer, pedo/zoofilní Michael Jackson v kufru:-)), Beowulf, Kung-Fu Panda, Love Guru, zííív...). ___ Přesto doporučuji: všem masochistům a zejména škarohlídům - alespoň si budete více vážit 40% filmů, nad kterými někdy až moc ohrnujete nos;-)) __ Ještě že jsem tuhle katastrofu viděl v kině zadarmo a datum 29.08.2008, kdy měl přijít domnělý konec světa, mám za sebou. To Už Je Moc.. 0%. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama