Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve třetím Hostelu se ze špinavých česko-slovenských uliček a továren přesouváme do noblesního města hříchu Las Vegas. Roth opustil palubu plnou uřezaných končetin a vydloubnutých očí, a na jeho stoličku zasednul Scott Spiegel, producent, kamarád Sama Raimiho a režisér kultovního Narušitele. "Bude to maso," chtělo by se říct, jenže to se díky zkrouhnutému budgetu nekoná. Vraždy jsou tentokrát na mírné úrovni a bohužel ani záporáci nejsou správně sleazy. Ještěže si na nás tvůrci přichystali alespoň těch několik překvapení, mezi nimiž vám zůstane v paměti hlavně to příjemně hravé intro. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaný, velmi zklamaný! Jestli tohle má být podle hodnocení nejlepší Hostel, tak jsem Uweho Oscar! Prostředí Las Vegas je úplně mimo. Oběti už si nikdo nekupuje, prostě je jen trapně oddělaj v krabici z plexiskla a pár pracháčů si na to vsadí. Je tu prostě všechno špatně... Jednu hvězdu, za vynikající úvod a za jednu hlášku tak trochu ze života (přesný znění si teď nevzpomenu) ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tretiemu hostelu chýba východoeurópska lokalita, ktorú nahradilo Las Vegas a pokus o prepracovanie mytológie za oponou. Znova to nemá hlavu a pätu, a tak sa nad logikou v príbehu vôbec nezamýšľam. Postavy sú nevýrazné, dej priemerný a zvraty očakávané. Našťastie sa film neberie vôbec vážne, a tak je vo svojej podstate celkom zábavný a nenudí. Hrdinovia sú navyše dostatočne nesympatickí na to, aby ich smrť diváka potešila. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené pokračování. Nedostalo to ze mě sice nějak moc emocí a to jsem se na to těšil, ale na zabití jednoho rána(začal jsem koukat kolem 7 hodiny ráno) to bylo fajn. Nejlepší je přečkat tu jednu hodinu a pak se nechat navodit skvělou řezničinou ke konci. Konec byl fakt pěknej a nebylo to laciný a neučiný gore typu Srpský film. Navíc jsem měl strašnej úsměv na tváři když jsem viděl jak to tam konečně schytaj ty hovada. Pár herců hrály celkem obstojně. a nikdo mi moc nevadil. Jak jsem zmínil gore je celkem fajn a není ani nijak přehnané. Jen škoda jedné digitální smrti na konci ale chápu že jinak to asi nešlo. Film se rozjíždí poměrně dlouho ale to mi bylo celkem jedno. Prostě jsem se bavil. Sice nemůžu dát víc jak 3*, ale prostě jsem se bavil. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela to ušlo, kdyby film skončil o 2 minuty dřív, tak bych dal i tři hvězdičky. Určitě lepší než předchozí část, i když těžko soudit, protože Hostely byly mými prvními exploity a nebyl jsem na takovej odvar ještě připravený. Hostel III je celkem svižně odsejpající záležitost s několika fajn momenty. Jasně, že občas je to i celkem ujeté, ale ještě se to dá snýst. 45% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama