Reklama

Reklama

Epizody(3)

Znalec černé magie Ivan Trojan a policejní komisař Jiří Dvořák pátrají po pachateli série rituálních vražd. Napínavý kriminální příběh inspirovaný existencí tajemné Ďáblovy bible. (Česká televize)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (3)

Ďáblova lest (2009) 

Návrat záhadologa Vašíčka (scénář) vyhnaného Grygarem z ČT v projektu DETEKTOR. Za " odvahu " točit mystiku a za to, že závěr nebyl racionálně vysvětlen,jak hojně bývá. Za efekty, a za českého Indiana Jonese - Tojana :-) Jirka Strach odvedl na malé české poměry nadprůměrnou práci. 80 %(2019) ()

Noc hadů (2009) (E01) 

Úvod jak z amerického thrilleru...👀 Zaniklé klášterní budovy se nacházely jižně od kostela na dnes prázdné ploše. Archeologické průzkumy zde proběhly již v letech 1834 a 1908–1909 se souhlasem biskupů Karla Hanla a Josefa Doubravy. Při dalším průzkumu v roce 2004 bylo nalezlo šest desítek mužských, ženských a dětských hrobů. Zůstává nejasné, proč byly ženy a děti pohřbívány v benediktinském mužském klášteře, ()

Brána nebes (2009) (E03) 

Blíží se apokalypsa. co já s tím? Doktorka Součková regresní terapeutka, doktorka Foučková co provádí regresní terapie žije...🤭 Ta scéna z ukradením křížek patří mezi nejlepší v České kinematografii..🙃🤭😁 ()

Reklama

Reklama