Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak až po dalším zkouknutí celýho séroše jsem zjistil, že tenhle film byl vlastně ty dva dodatečný díly o Sáře. To už trochu dává smysl. Ale bylo to hlavně pro fanoušky, taková rozlučka se všema hrdinama, objasnění pár situací. Útěk absolutně podceněnej od federálů, zmáknutej za dva díly. Plus ta oběť na konci. Zbytečnost, ale v tu dobu, v tý éře, to muselo potěšit asi každýho skalního fandu. Nicméně, co se tak dozvídám, tak se má točit pátá série. Možná totální sračka, možná něco novýho. Kdoví, ale já se těším už jenom na ty herce. ()

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! No když u seriálu strávíte několik let a těšíte se na každý nový díl, máte rádi hlavní postavu a v posledním díle celého seriálu se dozvíte, že je postava mrtvá. To jen naštve, ale nezesmutní. O to se postaral až Final Break po kterém mi bylo déle smutno. Proč Michael musel takhle umřít.. Vidíme zase skvělé myšlení hlavního hrdiny a vidíme jeho věrné přátelé, kteří mu pomohou i kdyby měli zemřít. Pokud bych hodnotil celý seriál, tak mě akorát hodně zklamala čtvrtá série. Samostatně Final Break mě dost bavil, hlavně po té emociální stránce. ()

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Celý seriál byl perfektní, napínavý, sice bych skončila asi ve druhé sérii, i tak to ale pořád stálo za to. Ten konec ale teda nikomu neodpustím. Horší závěr napínavého akčního seriálu si snad ani nedovedu představit, to už je trochu jiný žánr...A hlavně si myslím, že když je něco vymyšleno a není to podle skutečné události, tak by se mohlo hlavní postavě dopřát trochu štěstí, které si po tom všem zaslouží...rozhodně mě tento poslední díl velice zklamal a radši budu vzpomínat na první dvě skvělé série, kde to ještě dávalo smysl. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení slabé a až nelogicky překombinované čtvrté série. Final Break se snaží odkazovat na první sérii, opět se zde utíká z vězení, hlavní postavy mají poslední šanci ukázat hlavní sílu (slabinu) svých charakterů a my diváci s napětím čekáme, jak to dopadne s Michaelem. Pravda, dopadlo to s ním poněkud divně, ale chápu, že tvůrci už na jeho skon neměli dostatek nápadů. Final Break ale i tak zastiňuje většinu dílů zbytečné čtvrté série. 70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama