Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Vrahouni se skládají ze dvou polovin. Z otravné a snesitelné. V první půlce se tváří jako klasická romantická komedie. Asthon Kutcher je tajemný, Katherine Heigl roztržitá a oproti tisícovce jiným rom-komů to nemá vůbec nic navíc. Spíš naopak. Romantika nulová, o smíchu si můžete nechat zdát. Ve druhé polovině se do děje připlete spousta tajných agentů, trochu akce, zrychlí se tempo a z toho všeho tlačení na pilu sem tam vyleze i nějaký ten ucházející vtip. Mezi kulkami zkrátka ústřední duo překvapivě nudí daleko méně, než při cukrování. Ale na vyhrabání se z vod průměru to pořád nestačí. Takhle nějak by vypadali Pán a Paní Smithovi, kdyby se natáčeli rovnou na video. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná u konce takové fajn, mělo to celkem spád, sice to mezi ústřední dvojicí nejiskřilo, ale dalo se. Jenomže pak to člověk vypne a rozleží se mu to v hlavě a uvědomí si, jak strašně nelogickou blbost viděl. V podstatě ani nevím, za co ty dvě hvězdičky dávám. Asi za spád a že jsem u toho neusnula. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Po Bounty Hunter ďalšia pohodovka. Hor sa na Knight & Day. I expect something more. Videné: 2x a svete div sa, na druhý krát som si to užil viac. Predsa len keď v závere každý mohol byť zabijákom idúcim dvojici po krku bol výborný nápad na komédiu samozrejme a klasický prihrávač Rob Riggle je tu k popukaniu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ježiši, o co tady vlastně šlo? O vraždu bývalého tajného agenta? A co ty řeči kolem? Komedie a romantika? Kde že! A taky se vám zdála Katherine Heigl starší? Tedy, naprostá zbytečnost, ve které se sotva něco přihodí, občas se někdo popere, taky se trochu střílí a kradou auta...a náš drahocenný čas především. 20% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V podstatě klasická rychlokvaška. Něco málo romantiky, něco málo akce. Něco málo toho jiskření a trocha trapasů, pohasínající herecké hvězdy ve vedlejších rolích a ty mladé, hezké, leč méně svítivé v rolích hlavních. K tomu poněkud vícero iimbecility a debilních zvratů, nelogická pointa a příjemná akce. Proč na to koukat po sto padesáté? Protože akce není nejhorší, protože Katherine je slaďounká a Kutcher je dobrý (opakuji: Kutcher JE DOBRÝ), protože Tom Selleck má knír, protože hudba je fajn a protože to má 93 minut, což je pro filmy tohoto druhu naprosto ideální. Stále ale asi tak šestinové až osminové v porovnání s Knight and Day (a to ještě s jeho slabšími pasážemi)... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama