Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Kariéra Katherine Heigl má povážlivě klesající tendenci, od Zbouchnuté přes 27 šatů (pro mě osobně vrchol její komediálně-romantické kariéry) k průměrnému Chceš mě, chci tě (klika, že má vedle sebe Butlera) a nakonec k tomuto nudnému!, nudnému!!, nudnému!!! počinu. Nechápu význam tohoto filmu, protože je zábavnější dívat se do mikrovlnky (vypnuté).1/10 a ta 1 je za odvahu toto uvést do kin a neustále chlastající a poměrně vtipnou matku! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Úvodné zvukové intro má na svedomí zreteľne čitateľný Rolfie Kent, čo ma pozitívne naladilo hneď v úvode. Luketic sa nechal jasne inšpirovať najoriginálnejším seriálovým hrdinom Dexterom - hudba+život hlavného hrdinu (kto fičal na tomto seriály ako ja pochopí, že nepreháňam). Niektoré repliky sa mi zdali povykrádané, mierne poupravené, vložené do úst Ashtona Kutchera a ak by to takto šlo aj ďalej, z filmu by sa stal kompilát s romantickou zápletkou. Vďaka za to, že sa to po 20 minútach zvrtlo na odľahčenú zábavu, kde logika hrá tie najposlednejšie husle. V druhej polovici dej pre zmenu nabral kontúry filmu Mr. & Mrs. Smith, Ashton a Katherine si však zachovali svoj štýl. A tak tento film beriem ako paródiu, prepletenú romantikou, vzťahovými peripetiami, vtipnými dialógmi, na ktorých som sa kráľovsky bavila. Pár briblblých vtípkov a ešte problblejší záver filmu jednoducho odpúšťam. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná oddychovka, kde je zbytečný se pozastavovat nad tim, že Ashton Kutcher tu je prezentovanej jako elitní zabiják, tohle je prostě jen na vypnutí mozku a zabavení, navíc i ten Kutcher se tam umí celkem solidně ohánět a seřezat , či postřílet řadu zmetků a Katherine Heigl ho zase slušně doplňuje ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela slušná oddechovka. Ashton Kutcher mi sympatický není, ale Katherine Heigl stíhá za oba... V několika sekvencích je to mírně trapné (hned začátek), fajn míst se ale nejde víc. Za pár dní si sice nebudu pamatovat, že jsem Vrahouny viděl, ale v rámci možností z nich teď mám spíše pozitivní dojem. 5/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama