Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neurazí, ale zůstalo to někde uprostřed. Film má scény, kde jsem si říkal, že by to docela fungovalo při vážném pojetí (agent, co se chce odstřihout od minulosti), a naopak místy zase že by to chtělo mnohem ujetější humor. To mě napadlo zejména na konci při odhalení, kdo za tím vším stojí. Letní jednohubka. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku stupidní komedie, která má hrát na romantiku, ale přítelkyně bych na to nevodil. Druh polovina filmu mi připadala jak naprostá Ad Absurdum, kdy se střílí sem a tam, a hlavní představitelce Jen je z toho nazvracení, ale vzápětí už jí to tak moc nevadí a dokonce si to snad i užívá. Jediné, co na filmu funguje je chemie mezi Ashtonem Kutcherem a Katherine Heigl, která funguje a proto se tento film může řadit alespoň mezi průměr...50% ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velká slabota, tahle parodie na špiónské filmy se fakt moc nepovedla. Ani herci to nezachraňují a scénář se dá označit za jednu velkou blbost. Robert Luketic zase prokázal, že s kvalitou jeho filmů je to jako na houpačce! Raději bych doporučil: Zatím spolu, zatím živi (Knight and Day, 2010) nebo Tohle je válka! (This Means War, 2012). A pravdou je, že i snímek Mr. & Mrs. Smith je o dost kvalitnější! Ještě za 2 hvězdy, 45 %. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná oddychovka, kde je zbytečný se pozastavovat nad tim, že Ashton Kutcher tu je prezentovanej jako elitní zabiják, tohle je prostě jen na vypnutí mozku a zabavení, navíc i ten Kutcher se tam umí celkem solidně ohánět a seřezat , či postřílet řadu zmetků a Katherine Heigl ho zase slušně doplňuje ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $47,059,963Tržby Celosvetovo $93,397,752Tržby za predaj DVD v USA $15,571,325 //počet predaných kusov 1,032,473 ║ Ďalší absolútne bezvýznamný akčný zlepenec, kde scenár je vývarom maximálnej hlúpej tuctovosti bez kúska dobrého nápadu a lepšieho deja. /videl v kine: 30%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama